kapetanm Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Primećujem neverovatno sitne i nečujne komarce koji grizu kao matori, ima li ih i kod vas?
mlatko Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 (edited) to su uvozni, japanskimore biti, jesu stidljivi? Edited July 18, 2013 by mlatko
slepa živana Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 danas sam čula na studiju b da će početi zaprašivanje odraslih formi komaraca :lol:ništa ne čujem... a do ujutro ću da ostanem bez udova. možda adolescente ne zaprašuju.
Tale Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Evo ovih bubamara, azijskih:Ove bubamare su iz uvoza, zbog borbe protiv biljnih vaši - u staklenicima.Moji matori mi kažu da su pre neki dan potpuno prekrile spoljni zid kuće.Ćale ima teoriju da navale u spoljni svet kada se "podignu" staklenici - plastenici.
werbatim Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Cini mi se da sam negde procitao da su te azijske agresivne i da pored vasi jedu(???) i nase bubamare.Ne znam da li je to bas istina, ali ja ove nase sve redje (skoro nikako) vidjam
Аврам Гојић Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Zamolio bih ovim putem dame komarice da crknu, posto je sredina oktobra pobogu.
Amelija Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 ja sam prošle nedelje videla nekoliko najnormalnijih bubamara (u sred Beograda)a ovakve kao na slikama nisam još nikada, nigde
Amelija Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 a komarci nas urnisaše ovih dana, pa još žive i u liftu i razvoze se regularno po stanovima
ordi Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 a ja bih iskoristila priliku da zamolim zelene smrdibube da ostave vise moj bijeli ves na miru.
ivy Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Moji matori mi kažu da su pre neki dan potpuno prekrile spoljni zid kuće.Ćale ima teoriju da navale u spoljni svet kada se "podignu" staklenici - plastenici.odavno su u spoljnom svetu,ima vec nekoliko godina,sa sve gnezdima i razmnozavanjema ja imam smrdljive martine i skupljam ih u flasu imam teoriju da su se ugnezdili u kutiji od roletne ali ne smem da proveravam,mada ove godine ih je znatno manje nego prosle
Đipalo Junuz Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Zamolio bih ovim putem dame komarice da crknu, posto je sredina oktobra pobogu.Želim da se pridružim ovom apelu gospodina Vase.
renne Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 a ja bih iskoristila priliku da zamolim zelene smrdibube da ostave vise moj bijeli ves na miru. smrdljivi martin donosi pare
mlatko Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 (edited) mirišljavi veš donosi još više para -_- Edited October 15, 2013 by mlatko
Recommended Posts