July 18, 201311 yr Primećujem neverovatno sitne i nečujne komarce koji grizu kao matori, ima li ih i kod vas?
July 18, 201311 yr to su uvozni, japanskimore biti, jesu stidljivi? Edited July 18, 201311 yr by mlatko
July 18, 201311 yr danas sam čula na studiju b da će početi zaprašivanje odraslih formi komaraca :lol:ništa ne čujem... a do ujutro ću da ostanem bez udova. možda adolescente ne zaprašuju.
October 14, 201311 yr Evo ovih bubamara, azijskih:Ove bubamare su iz uvoza, zbog borbe protiv biljnih vaši - u staklenicima.Moji matori mi kažu da su pre neki dan potpuno prekrile spoljni zid kuće.Ćale ima teoriju da navale u spoljni svet kada se "podignu" staklenici - plastenici.
October 15, 201311 yr Cini mi se da sam negde procitao da su te azijske agresivne i da pored vasi jedu(???) i nase bubamare.Ne znam da li je to bas istina, ali ja ove nase sve redje (skoro nikako) vidjam
October 15, 201311 yr Zamolio bih ovim putem dame komarice da crknu, posto je sredina oktobra pobogu.
October 15, 201311 yr ja sam prošle nedelje videla nekoliko najnormalnijih bubamara (u sred Beograda)a ovakve kao na slikama nisam još nikada, nigde
October 15, 201311 yr a komarci nas urnisaše ovih dana, pa još žive i u liftu i razvoze se regularno po stanovima
October 15, 201311 yr a ja bih iskoristila priliku da zamolim zelene smrdibube da ostave vise moj bijeli ves na miru.
October 15, 201311 yr Moji matori mi kažu da su pre neki dan potpuno prekrile spoljni zid kuće.Ćale ima teoriju da navale u spoljni svet kada se "podignu" staklenici - plastenici.odavno su u spoljnom svetu,ima vec nekoliko godina,sa sve gnezdima i razmnozavanjema ja imam smrdljive martine i skupljam ih u flasu imam teoriju da su se ugnezdili u kutiji od roletne ali ne smem da proveravam,mada ove godine ih je znatno manje nego prosle
October 15, 201311 yr Zamolio bih ovim putem dame komarice da crknu, posto je sredina oktobra pobogu.Želim da se pridružim ovom apelu gospodina Vase.
October 15, 201311 yr a ja bih iskoristila priliku da zamolim zelene smrdibube da ostave vise moj bijeli ves na miru. smrdljivi martin donosi pare