InvisibleLight Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 mrzim te. hocu i ja planirala 4 dana istru sad al prognoza kisa bar 2 dana a daleko mi sve drugo kad ce taj autoput do sarajeva da mi i do dalme treba 5,5 sati
nezvanova Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 1 hour ago, InvisibleLight said: mrzim te. hocu i ja planirala 4 dana istru sad al prognoza kisa bar 2 dana a daleko mi sve drugo kad ce taj autoput do sarajeva da mi i do dalme treba 5,5 sati o da... :jedvacekanje: meni satipo, dva duze, al i to je super naspram 11 do cg, ili 14-16 do neke grcke koju volim (krf, sitonija, pilion...) nego, posle 20tog septembra gde ce biti najtoplija voda (statisticki i logicki) a gde moze da se stigne kolima? egej, jonsko, cg?
renne Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 On 31.8.2019. at 11:52, InvisibleLight said: mrzim te. hocu i ja planirala 4 dana istru sad al prognoza kisa bar 2 dana a daleko mi sve drugo kad ce taj autoput do sarajeva da mi i do dalme treba 5,5 sati za sedam godina
InvisibleLight Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 2 hours ago, renne said: za sedam godina Zezas il stvarno?😮
InvisibleLight Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 On 2.9.2019. at 20:35, renne said: Stvarno e jbg a kad ce peljeski most? jel buirao neko nesto za ovo leto, ne znam jel smem, ovo sa 'zvanicno ne pustamo srpske drzavljane al moze ako imaju rezervaciju' mi klimavo i rizikujem pare, pogotovo ako posle izbora zaraza ode na par stotina.
radisa Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Isto razmišljam, pisao sam na putovanjima u doba korone... Hteo da idem 20og u Rovinj, na kraju odustao, verovatno cu na Kop... Jbg...
3opge Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 30 minutes ago, radisa said: Isto razmišljam, pisao sam na putovanjima u doba korone... Hteo da idem 20og u Rovinj, na kraju odustao, verovatno cu na Kop... Jbg... sto, Rovinj rula.
InvisibleLight Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 (edited) drze cene istra i kvarnere, dalma daje snizenja izjavio gradonacelnik losinja da nece spustati cene i da ocekuju od 15.6. da krenu nemci da bukiraju. hoce, kako ne plus ce slovenci dobrim delom na more svoje jer su dobili vaucere od drzave 200 evra da idu na slo more cekam 1.7. da ihrvati sa severa postanu svesni da im ostalo nepopunjeno 70% kapaciteta i da pocnu snizavati, a do tad cemo videti i kako nasi hendluju cifra i da li eu otvara granice za sve Edited June 8, 2020 by InvisibleLight
Zis Posted August 27, 2020 Posted August 27, 2020 ali 10 godina 😄 Porečka policija ulovila muškarca koji je oštećivao aute iz Srbije!
Milosh76 Posted May 19, 2021 Posted May 19, 2021 (edited) Elem, planiram 4 dana u Puli pocetkom juna. Zanima me trenutno stanje vezano za rad ugostiteljskih objekata, prodavnica i sl. pravila sto se tice kovida. Da se udje u Hrvatsku treba dokaz o vakcinaciji (oboje imamo Fajzera) i dokaz o uplati/rezervaciji smestaja? Moze li preporuka za smestaj sa parkingom, sa ili bez dorucka, nebitno. Nasao sam neki Mimoza old town apartment za 190e sa doruckom, sto mi izgleda kao ok cena, poredeci sa ostalima na bookingu. Edited May 19, 2021 by Milosh76
Djuro Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 @Milosh76 bili smo sad za vikend. terase ugostiteljskih objekata su otvorene, prodavnice/mallovi takodje. svugde treba maska. u hotelski restoran je moglo da se sedne i jede (samo za goste hotela). za ulazak u HR su nam trazili potvrdu o vakcinaciji ili negativan test. Imali smo potvrdu (Pfizer). Nisu nam trazili dokaz o uplati smestaja (imali smo i to). 1
Milosh76 Posted May 20, 2021 Posted May 20, 2021 Znam da je Istra generalno bezbedna. U Rovinju sam parkirao u dvoristu domacina i nisam vozio ta 2-3 dana uopste. To je plan i za Pulu, da je prodjem peske, a da mi kola budu negde parkirana. Ono sto sam video, imaju placeni parking, koji nije jeftin i parkiranje na ulici. Da li treba da brinem o kolima dok su parkirana na ulici? Nemam predrasude, samo ne volim nepotreban rizik tog tipa.
Recommended Posts