MancMellow Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Pazi, i u Italiji na mnogo mesta odnos cena-kvalitet veoma upitan (blago receno), ali, jbg, Italija je Italija i imace turiste uvek.
belch Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ružnijeg mora no u italiji ne videh nikad na jadran mislim
Roger Sanchez Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) ma znam za Jadran. Meni tamo s druge strane u Sperlongi (đe me poslalo odavde) bilo superiška. Edited August 21, 2014 by Roger Sanchez
yolo Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 pa, nije bas sad da ni grcka ne mirise. eno vam jonska obala pa se bavite njome, nije ni tamo sve romodrom na lefkadi i delovima krfa. recimo itaka je sto se tice vegetacije vrlo slicna mljetu ili lastovu. i paxos. pa ozbiljni delovi lezbosa. a ja sam video tek par % onoga sto valja tamo, tek me ceka amorgos, anafi, juzna obala krita, hios, ketira, peloponez. PS. mole se osobe koje nikada nisu bile u eladi da se ne oglasavaju ovde posto je glupo.
Lancia Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 pa, nije bas sad da ni grcka ne mirise. eno vam jonska obala pa se bavite njome, nije ni tamo sve romodrom na lefkadi i delovima krfa. recimo itaka je sto se tice vegetacije vrlo slicna mljetu ili lastovu. i paxos. pa ozbiljni delovi lezbosa. a ja sam video tek par % onoga sto valja tamo, tek me ceka amorgos, anafi, juzna obala krita, hios, ketira, peloponez. PS. mole se osobe koje nikada nisu bile u eladi da se ne oglasavaju ovde posto je glupo. Na jugu je Matala, hipi selo iz 70-tih obavezna za videti. Nadam se da je nisu turisticki usrali, bila je super onako poludivlja. Ierapetra je isto OK mesto. Plaze su bolje na jugu.
Muwan Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Mrka kapa od Matale, u sezoni u svakom trenutku imaš po 200 turista u pećinama pa se onda saplićeš o plastične flaše koje dotični ostavljaju kao prilog. Na južnoj obali Krita ima mnogo lepših i vrednijih mesta. Apropos ružnoće italijanskog Jadrana, ko nije uskočio u Crno More taj ne zna šta je čemer :( Egej je zakon. Bio i ostao, i to je to.
Leia Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 meni kad neko sa odusevljenjem kaze plaaazaaa, dodje mi da ga hedbatujem. e, tako. vreme za obilazak mediterana je septembar i oktobar. ako neko ima predlog za hrvatski priobalni koncept bez plaze - shoot! (rodjice pun intended! :D )
Muwan Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Pelješac u tom slučaju. Još uvek drži nešto od starog šmeka.
Leia Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 nesto se kroz maglu secam orebica...hvala, cu da googlujem!
duda Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) cro obala je zakon dok sam studirala u zg, družila se skoro pa samo sa dalmošima i istranima obišla mnogo po jadranu, i to neke super selendre po korčuli, hvaru, visu sa otvorenim đedovim konobama i sl još mi u glavi letovanje u nekoj maloj uvali na korčuli (rasoha) u kojoj je bilo sve skupa 5 kuća e to je bilo letovanje, tako verovatno nikad više danas ne idem tamo isključivo zbog tih bezobraznih cena pridružujem se mrziocima peščanih plaža i obožavaocima kamenitih i belošljunkovitih ed. zaboravih. to kad sam bila u toj maloj uvali, bilo nas dosta, momci bacali mreže i vrše e ljudi, šta je bilo u tim vršama, to je neviđeno koje su se supice pravile u grčkoj mi to bogatsvo ribe nedostaje (barem tamo gde ja idem, siromašno je more, moraću da krenem gazzinim stopama) Edited August 22, 2014 by dùda
wall Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 nesto se kroz maglu secam orebica...hvala, cu da googlujem! Palm Beach Orebich.
Leia Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Palm Beach Orebich. pa to, beobanka odmaraliste, potejto potato :D
Čutura Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 ed. zaboravih. to kad sam bila u toj maloj uvali, bilo nas dosta, momci bacali mreže i vrše e ljudi, šta je bilo u tim vršama, to je neviđeno koje su se supice pravile u grčkoj mi to bogatsvo ribe nedostaje (barem tamo gde ja idem, siromašno je more, moraću da krenem gazzinim stopama) toga nema vise ni u cro, da ti bude malo lakse..
Recommended Posts