Lancia Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 +1 tman da krenem da pricam o seksi plazama kod mene i vidim da smo na Mediteranu, pa da ne trolujem.
InvisibleLight Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 da se malo namiri tema u uzem smislu, evo par slika s visa i evo naznake dokaza mazohizma lezanja na cistom belom kamenju koje mirishe na more i samo more mozda su mi preci bili fakiri (nisu mi noge ovako zdepaste, nego ugao)
ToniAdams Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 da se malo namiri tema u uzem smislu, evo par slika s visa IMAG2780.jpg IMAG2793.jpg IMAG2967.jpg IMAG3039.jpg i evo naznake dokaza mazohizma lezanja na cistom belom kamenju koje mirishe na more i samo more IMAG3091.jpg mozda su mi preci bili fakiri (nisu mi noge ovako zdepaste, nego ugao) jebes to, nego jel ti je duzi palac ili kaziprst na tabanu?
wall Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Ako ti patike za vodu ne puštaju boju, odmah kod lekara, ne izgleda sjajno. :D
InvisibleLight Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 (edited) palac nznam jel se vidi instafoto jer sam locked http://instagram.com/p/rzJ2-wIVjm/?modal=true @wall patike su svetlo plave, ovaj garez na stopalima je..od pigmenta..jako brzo i jako crnim Edited August 21, 2014 by InvisibleLight
wall Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 palac nznam jel se vidi instafoto jer sam locked http://instagram.com/p/rzJ2-wIVjm/?modal=true @wall patike su svetlo plave, ovaj garez na stopalima je..od pigmenta..jako brzo i jako crnim U jbt crnjenje dobija novu dimenziju. :D
pacey defender Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 dobro, majku mu ima li negde mirisa u grckoj?? Nekoliko ljudi iz mog okruženja, koji su proveli mnogo vremena u Hrvatskoj kao deca, kažu da je Stavros najbolja replika hrvatskog primorja u Grčkoj i da sada tamo redovno idu, kao roditelji sa decom.
Roger Sanchez Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Moglo bi se reć i da je Jasmin Stavros najbolja replika Grka u Hrvatskoj.
ToniAdams Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 ja sam nekako bio ubedjen da je on hercegovac :(
Roger Sanchez Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Inače, slažem se da je hrvacko more precijenjeno. Sve više najdražih gostiju to shvaća, a sumnjam da će dragi domaćini shvatiti poantu svoje gluposti ni kada se takvih skupi kritična masa pa domaćine lupi po kasici prasici. Zadnji put sam na našem morju bio prije godinu dana. Točno jedan dan.
Recommended Posts