Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Mediteran kakav je nekad bio"

Featured Replies

47 minutes ago, Eleniko said:

koji je optimista ovaj @bags, ladno je proglasio medjimurje za mediteran i proslo mu

sila boga ne moli

Trazio sam neku Cro temu. Ima jos tema Zagreb koja je sigurno bolja. Neka za SLO bi bila najbolji izbor.

• Replies 1.9k
  • Views 180.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sandradjer
    Sandradjer

Posetila sam prijatelje koji leti zive u ovoj kuci. Kazu da je stara 300 godina. Nekada je u prizemlju bio ducan, podovi su originalni, kameni, namestaj star stotinjak godina. Uske stepenice i strme u

• Veliki plavi sto, grožđe iznad, poslednja riva u uvali, čistoća vode, miris borova, muzika zrikavaca, zvezde repatice, Jupiter na cugi svako veče dok je Strelac u lovu na jugu, kad ulovi plen i zamakn

Posted Images

tmp-1744804853852_10801920.jpg

Umag pun tenisera. Ajd ovi austrijski klubovi ali spanski i francuski su mi malo misterija.

PS.

@Eleniko Sad je tema ispravna.

On 14. 4. 2025. at 17:43, bags said:

A sad nesto malo drugacije iz Hrvatske.

Upravo sam u termama Sveti Martin i moram reci da ne pamtim better value for money.

Ovi apartmani su onako solidni, hrana je odlicna, terme skoro prazne a boda fantasticna. Citav kraj mi odise nekim mirom i skladom. Radnici su pola sa Tajlanda pola iz Sombora.

Za vece grupe i familijarna okupljanja je pun pogodak.

Kakav je velju for moni u poredjenju sa Izvorom u Arandjelovcu?

On 16. 4. 2025. at 14:21, Mel said:

Kakav je velju for moni u poredjenju sa Izvorom u Arandjelovcu?

Nisam nikada bio u Izvoru ali ovako na prvu je puno gore ali i puno jeftinije. Drugaciji je dosta tip odmora...

aranđelovac je skuplji ali može da se šora u bazenu....

25 minutes ago, bags said:

Nisam nikada bio u Izvoru ali ovako na prvu je puno gore ali i puno jeftinije. Drugaciji je dosta tip odmora...

Sto mislis da je puno gore? Kakvi su bazeni?

9 hours ago, Mel said:

Sto mislis da je puno gore? Kakvi su bazeni?

Nisam dobro napisao. Gore je u Svetom Martinu. Izvor deluje fensi a ovo gde sam ja bio je vise onako narodski.

10 minutes ago, bags said:

Nisam dobro napisao. Gore je u Svetom Martinu.

Ma tako sam i razumela, ali po slikama deluje podjednako Ok i Sveti Martin. Pa sto mislis da je mnogo gore tamo nego u Arandjelovcu?

Pa u Svwtom Martinu imas prakticno samo 3 bazena. Jedan veliki, jedan vreli termalni i ovaj jedan mali sto ide i napolje. Sama infrastruktura je nekako modernija u Izvoru. Mada je verovatno sama voda "vise termalna" u martinu i atmosfera opustenija.

1 minute ago, bags said:

Pa u Svwtom Martinu imas prakticno samo 3 bazena. Jedan veliki, jedan vreli termalni i ovaj jedan mali sto ide i napolje. Sama infrastruktura je nekako modernija u Izvoru. Mada je verovatno sama voda "vise termalna" u martinu i atmosfera opustenija.

Pa u Arnadjelovcu su 3 unutrasnja bazena. ima i jedan spoljasnji ali nikad nisam bila leti. Kakve su cene? Izvor jeste papren.

@Mel

Mi smo platili polupansion u 2 apartmana za 3 noci sa 6 odraslih i 4 dece 1200 eur. Bez specijalne ponude direktno kod njih na sajtu. To je stvarno odlicna cena. Mogu se koristiti terme i na dan dolaska i odlaska.

• 2 weeks later...

image.png

image.png

Edited by Marcus Wulffings

• 2 weeks later...

image.png

image.png

20250503_134912.jpg

20250503_133455.jpg

divna je hrvatska obala samo jebe taj manji problem...