Jump to content

Djokovic Srdjan

Featured Replies

Ccc, kakvo jednoumlje. Ono što se meni ne sviđa, to je za SZD.
Primecujem 1 nipodostovanje SZD-a. angry.gif

Ja uz najbolju volju ne mogu da nađem šta je u ovom događaju smešno.

ja uz najbolju volju ne mogu da nađem šta je u ovom događaju tužno.

Ja uz najbolju volju ne mogu da nadjem sta je ovde dogadjaj.

to pre svega :lol: možda jedino ovo sa jadnim psom koji je morao da trpi..

Da je Srki faca i humanista animalista kakvim se predstavlja, ne bi dopustio da jadno kuče trpi, no bi mu ponudio svoju usnu duplju.

možda nije bilo samo zbog kučeta.http://www.nacionalnigradjanski.com/vesti/politika/kapetan-dokoviceve-jahte-pre-pet-godina-ubio-coveka/

NOVI SAD – Ivan Žegura, kapetan broda porodice Novaka Đokovića, pre pet godine ubio je Novosađanina Dragišu Milića i teško povredio njegovog sina Srđana, ekskluzivno otkriva “Nacionalni građanski”. Naime, kako je NG saznao, jahta porodice Đoković “Dijana”, u kojoj su bili Novakova braća Marko i Đorđe, otac Srđan, majka Dijana i članovi posade, pre nekoliko dana nije mogla da uplovi u teritorijalne vode Hrvatske, tačnije Dubrovnika, jer to nije dozvolila hrvatska policija. Policija je zabranila uplovljavanje uprkos činjenici da je lučka kapetanija u tom gradu prethodno to odobrila.Spekuliše se upravo da je Đokovićevoj jahti zabranjen ulaz zbog njegovog skipera protiv kojeg se trenutno vodi postupak u Crnoj Gori, tačnije u Osnovnom sudu u Kotoru zbog ubistva Dragiše Milića. Prema optužnici, Žegura je 25. juna 2007. godine oko 19 sati u Risanskom zalivu, upravljajući kao skiper jahtom „peršing”, velikom brzinom naleteo na gumene čamce u kojima su se nalazili otac i sin, Dragiša i Srđan Milić. Tom prilikom Dragiša je smrtno stradao i njegovo beživotno telo kasnije su iz dubine mora izvukli ronioci, dok je njegov sin preživeo s višestrukim otvorenim prelomom desne potkolenice, prelomom četvrte i pete kosti desnog donožja, s defektom desnog stopala i razderotinom mekih tkiva.

au, srki srki... de je broj 1 da odbrani

Navodno je ispao nesporazum izmedju granicne sluzbe i kapetanije u Cavtatu.
Elem, pravna smo država. Zakon je jasan

(1) Strane jahte i strane brodice namijenjene razonodi, športu ili rekreaciji, mogu ploviti i boraviti u unutarnjim morskim vodama i u teritorijalnom moru Republike Hrvatske, osim u zabranjenim zonama iz članka 16. i članka 29. ovoga Zakonika, pod uvjetom da odmah nakon uplovljavanja u unutarnje morske vode Republike Hrvatske, uplove najkraćim putem u najbližu luku otvorenu za međunarodni promet i obave graničnu kontrolu, te potrebne poslove sukladno propisu iz stavka 2. ovoga članka.

Dakle, the skipper ili nije shvatio upute Lučke kapetanije (da treba otploviti u međunarodne vode, pa onda sa juga zapičiti na Dubrovnik, ili ih je odlučio iskulirati, pa je malo skratio i napravio oštri zaokret odma kod Molunta. Epabrenećemoći, u tom slučaju trebao je uploviti u Cavtat i tamo obaviti proceduru, pa bordižati kamo 'oće. Šabanska Hrvatska ima radar na Roti, vi sii eeeeevrithing.

^divim vam se - do imbecilnosti

jel bio Đovak na brodu? Nije, dakle nema VIP popuštanja!

Ni za tatu i kucu?

Ma ništa bre! Nema!

Zakon iznad pojedinca. Ali što kuci niste dali da ode u toalet?

Poslednja dva puta kad sam osmotrio forum ispod Srdjan Djokovic je pisalo Dziber i degenije. :fantom: