harper lee Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ccc, kakvo jednoumlje. Ono što se meni ne sviđa, to je za SZD.Primecujem 1 nipodostovanje SZD-a.
Dankan Ajdaho Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ja uz najbolju volju ne mogu da nađem šta je u ovom događaju smešno.
Gonzo Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 ja uz najbolju volju ne mogu da nađem šta je u ovom događaju tužno.
harper lee Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ja uz najbolju volju ne mogu da nadjem sta je ovde dogadjaj.
Gonzo Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 to pre svega možda jedino ovo sa jadnim psom koji je morao da trpi..
henrik larsson Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Da je Srki faca i humanista animalista kakvim se predstavlja, ne bi dopustio da jadno kuče trpi, no bi mu ponudio svoju usnu duplju.
Gonzo Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 možda nije bilo samo zbog kučeta.http://www.nacionalnigradjanski.com/vesti/politika/kapetan-dokoviceve-jahte-pre-pet-godina-ubio-coveka/ NOVI SAD – Ivan Žegura, kapetan broda porodice Novaka Đokovića, pre pet godine ubio je Novosađanina Dragišu Milića i teško povredio njegovog sina Srđana, ekskluzivno otkriva “Nacionalni građanski”. Naime, kako je NG saznao, jahta porodice Đoković “Dijana”, u kojoj su bili Novakova braća Marko i Đorđe, otac Srđan, majka Dijana i članovi posade, pre nekoliko dana nije mogla da uplovi u teritorijalne vode Hrvatske, tačnije Dubrovnika, jer to nije dozvolila hrvatska policija. Policija je zabranila uplovljavanje uprkos činjenici da je lučka kapetanija u tom gradu prethodno to odobrila.Spekuliše se upravo da je Đokovićevoj jahti zabranjen ulaz zbog njegovog skipera protiv kojeg se trenutno vodi postupak u Crnoj Gori, tačnije u Osnovnom sudu u Kotoru zbog ubistva Dragiše Milića. Prema optužnici, Žegura je 25. juna 2007. godine oko 19 sati u Risanskom zalivu, upravljajući kao skiper jahtom „peršing”, velikom brzinom naleteo na gumene čamce u kojima su se nalazili otac i sin, Dragiša i Srđan Milić. Tom prilikom Dragiša je smrtno stradao i njegovo beživotno telo kasnije su iz dubine mora izvukli ronioci, dok je njegov sin preživeo s višestrukim otvorenim prelomom desne potkolenice, prelomom četvrte i pete kosti desnog donožja, s defektom desnog stopala i razderotinom mekih tkiva.
Roger Sanchez Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Navodno je ispao nesporazum izmedju granicne sluzbe i kapetanije u Cavtatu.Elem, pravna smo država. Zakon je jasan (1) Strane jahte i strane brodice namijenjene razonodi, športu ili rekreaciji, mogu ploviti i boraviti u unutarnjim morskim vodama i u teritorijalnom moru Republike Hrvatske, osim u zabranjenim zonama iz članka 16. i članka 29. ovoga Zakonika, pod uvjetom da odmah nakon uplovljavanja u unutarnje morske vode Republike Hrvatske, uplove najkraćim putem u najbližu luku otvorenu za međunarodni promet i obave graničnu kontrolu, te potrebne poslove sukladno propisu iz stavka 2. ovoga članka. Dakle, the skipper ili nije shvatio upute Lučke kapetanije (da treba otploviti u međunarodne vode, pa onda sa juga zapičiti na Dubrovnik, ili ih je odlučio iskulirati, pa je malo skratio i napravio oštri zaokret odma kod Molunta. Epabrenećemoći, u tom slučaju trebao je uploviti u Cavtat i tamo obaviti proceduru, pa bordižati kamo 'oće. Šabanska Hrvatska ima radar na Roti, vi sii eeeeevrithing.
Roger Sanchez Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 jel bio Đovak na brodu? Nije, dakle nema VIP popuštanja!
Jozef K. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Zakon iznad pojedinca. Ali što kuci niste dali da ode u toalet?
MrX Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Poslednja dva puta kad sam osmotrio forum ispod Srdjan Djokovic je pisalo Dziber i degenije.
Recommended Posts