namenski Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 4 hours ago, Strahan said: nasao je u knjizari u domu omladine. kakve naslove tamo imaju... Sad je se dohvati i - ne budi mi zamereno na jos jednoj preporuci - ne ispustaj dok ne procitas. Cenim da neces i bez moje preporuke Odlicni su mu dnevnici, prva liga sto se tice i materijala za one koji se interesuju za film i za one koje interesuje istorija tog perioda, a i poprilicno doprinosa pitanju o polozaju umetnika u drustvu, itd, itd... BTW, kakva je to knjizara u Domu omladine, zapustio sam Beograd poslednjih par godina?
Ras Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 18 minutes ago, namenski said: BTW, kakva je to knjizara u Domu omladine, zapustio sam Beograd poslednjih par godina? Beopolis
namenski Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 3 minutes ago, Ras said: Beopolis Odbor najlepse zahvaljuje
Ras Posted May 1, 2019 Posted May 1, 2019 Veb strana im je u izradi - ko zna koliko (još) dugo Za kontakt ostaje fb.
namenski Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 Aleksandar Neverov, Алексaндр Сергeевич Неверов/Скобелев, Taškent, grad hlebni, Ташкент - город хлебный, roman, opis gladi u Povolzju 1920 - 21, vidjene ocima dvanaestogodisnjeg decaka, knjiga koja je do sredine 30-ih bila obavezna lektira u sovjetskim skolama. Autor, boljsevik, 1886 - 1923, plodan pisac, a gorepomenuta knjiga, po Kafki, zadivljujuca, procitana za jedno vece... Stampar Makarije, Beograd, Obodsko slovo, Podgorica, 2017.
namenski Posted August 15, 2019 Posted August 15, 2019 Uvid i istoriju i desavanja na ex-Ju i srpskoj estraditm, sto se tice muzike, a i sire, Vulkan izdavastvo… Uprkos uobicajenoj dozi propiranja biografije, vredi...
namenski Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Rusiji bas nesto i ne ide, a i Amerika se nesto ne oseca najbolje, tek - ruski roman se drzi u dobrom zdravlju. Ljudmila Ulicka, Jakovljeve lestve, Arhipelag, Beograd, 2017.
namenski Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Nije O. Henry, ali iznenadjujuce vredno citanja. Laguna, Beograd, 2017.
namenski Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Konacno nesto naucnotm na temu i to od brace Hrvata. Iznenadjujuce neofarbano modernim ex-Yu opterecenjima, objektivnotm koliko se moglo, sa naslanjanjem na gomilu dokumenata zaostalih po hrvatskim pogonima UDB, vredno citanja u svakom slucaju. Martin Previsic Povijest Golog otoka Fraktura, Zagreb, 2019.
number_9 Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 On 12.10.2019. at 3:37, namenski said: Konacno nesto naucnotm na temu i to od brace Hrvata. Iznenadjujuce neofarbano modernim ex-Yu opterecenjima, objektivnotm koliko se moglo, sa naslanjanjem na gomilu dokumenata zaostalih po hrvatskim pogonima UDB, vredno citanja u svakom slucaju. Martin Previsic Povijest Golog otoka Fraktura, Zagreb, 2019. Gde može da se nabavi u Beogradu?
namenski Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 1 hour ago, number_9 said: Gde može da se nabavi u Beogradu? Ne znam, ne poznajem trenutnu beogradsku situaciju. Mozda sajam knjiga? Ili ce neko od forumskih poznavatelja znati.
Frank Pembleton Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Ne znam, ne poznajem trenutnu beogradsku situaciju. Mozda sajam knjiga? Ili ce neko od forumskih poznavatelja znati.A kako si ti nabavio? ... Shiit has hit the fan...
namenski Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 10 minutes ago, Frank Pembleton said: A kako si ti nabavio? Kupio u knjizari. Spoiler U Titogradu
Recommended Posts