Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najbolje preporuke

Featured Replies

14 minutes ago, ToniAdams said:

Jel moze meni neko sibnuti Pekića sem besnila?

Mogao bih ja kad bi ti PM radio.

Daj neki mejl.

• Replies 482
  • Views 105.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• autsajder
    autsajder

Mali presjek najboljih preporuka koje sam poslušao, preporučioci će se prepoznati:   Dino Bucati - Tatarska pustinja Đorđe Lebović - Semper idem Borislav Pekić - 1999              

• namenski
    namenski

Kakvi spijunski trileri, kakvi bakrači: memoari ovog lika, vodje verovatno najuspesnije spijunske mreze u 20. veku, direktno zaposlenog u ГРУ, spijunskoj firmi nad firmama, neprevazidjenoj do danas, k

• posto sam u ovom cudnom vremenu negde izmestio mozak, doslo vreme za reset. uzeo dikensa little curiosity shop i ne da se nisam zajebao nego najtoplije preporucujem svima kao lek za ovo ludilo. 

Posted Images

E jbg opet pun, sori

Fala i dobroduhu :)

kupi knjigu debo, nemoj da si gmaz.

Oću ako ima u el formatu

• 2 weeks later...

20180920_202823.jpg

Nisam do danas imao pojma da je prevedena na srpski: matora ali nezamenljiva, ne samo kao - sto je Burkhart tvrdio do kraja - kao vodic, nego i kao obavezna lektira za iole ozbiljnu istoriju umetnosti i uvod u pokusaj razumevanja.

Pod obavezno.

kasno je sad za udžbenike

2 minutes ago, slepa živana said:

kasno je sad za udžbenike

:D

Nije bre udzbenik, veliko ime i znanje na stranu, knjiga je i savrsen putopis kroz jednu Italiju koje vise nema.

Nemoj si takva :sad:

• 2 weeks later...

Ako je sanatorijum u Švajcarskoj dovoljno zanimljivo mesto, onda Blaga je noć.

Mada, to je jedini uslov koji preporuka zadovaljava: pisac nije nepoznat i nije nastao ukrštanjem ovih koje spominješ, niti se igra perspektivom - jer perspektive nema!

2 hours ago, Host said:

Posto izgleda da nemamo topik za trazenje preporuka, zloupotrebicu ovaj. Hocu da poklonim knjigu koja u centar stavlja odnos izmedju likova, pozeljno sa malo igranja perspektivama i narativima, a da se odvija na zanimljivom mestu. Moze da ima malo seksija, ali ne previse. Neki krizanac Darela i Isigura bi bio sjajan kandidat kad bi samo postojao. Ne mora da bude poznat pisac, opskurnost je plus u ovom slucaju.

koje boje i kog formata?

5 hours ago, Host said:

Posto izgleda da nemamo topik za trazenje preporuka, zloupotrebicu ovaj. Hocu da poklonim knjigu koja u centar stavlja odnos izmedju likova, pozeljno sa malo igranja perspektivama i narativima, a da se odvija na zajnimljivom mestu. Moze da ima malo seksija, ali ne previse. Neki krizanac Darela i Isigura bi bio sjajan kandidat kad bi samo postojao. Ne mora da bude poznat pisac, opskurnost je plus u ovom slucaju.

koje volimo, od tisme. znam da ima na njemacki prevod, mora da ima i na engl.

7 hours ago, Host said:

Posto izgleda da nemamo topik za trazenje preporuka, zloupotrebicu ovaj. Hocu da poklonim knjigu koja u centar stavlja odnos izmedju likova, pozeljno sa malo igranja perspektivama i narativima, a da se odvija na zanimljivom mestu. Moze da ima malo seksija, ali ne previse. Neki krizanac Darela i Isigura bi bio sjajan kandidat kad bi samo postojao. Ne mora da bude poznat pisac, opskurnost je plus u ovom slucaju.

"Sloboda"

i "Korekcije"

i "Pjuriti"

Džonatana Franzena

"Divlji detektivi" ili engl. pevod "Savage detecitves" 

i "2666" (i engl, prevod) Roberta Bolanja.

3 hours ago, ToniAdams said:

koje volimo, od tisme. znam da ima na njemacki prevod, mora da ima i na engl.

imam ja od tišme dan odlaganja, žuta. al je tvrd povez. nego, otkud sad eng. i njemački? možda traži na bugarskom?

Ma kupovao sam kao poklon pa znam da ima na nemačkom, te kontam da mora bit i na engleskom. 

Bugari valjda ne čitaju knjige.

On 5.10.2018. at 21:05, ToniAdams said:

Ma kupovao sam kao poklon pa znam da ima na nemačkom, te kontam da mora bit i na engleskom. 

Bugari valjda ne čitaju knjige.

gde ima na nemackom, neka knjizara u nas ?