Jump to content
IGNORED

Kobasice, pršute, šunke, kuleni

slepa_koka

Recommended Posts

Posted
pirotska peglana kobasica - anyone? 23-25e?
Ja to jeo u Pirotu kod rodbine :Hail: ne znam koliko kosta posto moji pravili za sebe.
Posted

ma znam koliko kosta i gde dole ima da se kupi, samo sam znatizeljan nasta to lici, nisam probao. jel nije mnogo tvrdo?

Posted

jeste, i jaka je, ubija blook, jaca od sudzuka..

Posted
juce da sam umro ne bi znao da ovo postoji, ima u komentarima telefon majstora koji je postavio klip, a ima i od konkurencijewicked.gif
Posted

Kao što i Etiopljani veruju da su gospodari Afrike jer je gledaju sa Krova, tako i ja gledam na vaše salamure dok jedem ovčiju pršutu home made 100%.

Posted
ma znam koliko kosta i gde dole ima da se kupi, samo sam znatizeljan nasta to lici, nisam probao. jel nije mnogo tvrdo?
Pa sto se tice tvrdoce jeste tvrdje od kulena cajnih i to a ukus dobar. Jak. Oces da zovem rodbinu u Pirot da pitam ko pravi najbolje pa da ti javim i broj i cenu?
  • 1 year later...
Posted

Сада хтео да пријавим да сам пробао ову пиротску пеглану и рекох 'ајде да потражим по форуму, мада нема шансе да је неко то спомињао и на последњој страни кулинарства једна од последњих тема а на њој последње питање - од пре годину дана :)Пробао, одличне су. Када се исеку изгледају као два пеза спојена краћим странама: да се тако и продају не знам да ли бих пре догурао до чира или до 200 кила, али гутао би' их редовно. Пикантно, јако, специфично. Сада су се нешто рашчуле па су наводно 30 јура кило.

• 5 months later...
Posted

Da prijavim skoro otvorenu "Pušnicu" u Skadarskoj, na samom početku, prvi lokal s leve strane kada se od B. Jugovića krene nizbrdo. Suve svinjarije svih vrsta, stižu negde iz Šida. Probao slovački i standardni kulen i suve kobaje, veoma dobro i ne otpadaju uši od cene. Valja probati dok je novo, nikad se ne zna :)

Posted

Lepo.

Posted

Goveđi pršut kod Turkovića u Maksima Gorkog.Po mom skromnom mišljenu najbolji mesni proizvod kod nas.Ide mi voda na usta.