Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije, Druga liga Zapad

Featured Replies

KotorIMG_8265.jpgIMG_8278.jpgIMG_8289.jpgIMG_8299.jpgIMG_8311.jpg
uh ! uh !
  • Replies 929
  • Views 99k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

dsc0200o.jpgheart.gifVršački breg.

Ja uvek gledam sta prvo privlaci paznju, i da li je to pozeljno. Cesto na fotki ima u stvari 2 fotke (2 price) i to retko funkcionise, oko se lako zbuni. Tako mi se cini da ovo deblo skroz levo koje je van izmaglice i ostro (sa jasnim detaljima, korom i snegom) privlaci isuvise paznje, pa bih ga ja odstranio...

anon01.jpg

+ Evo, cisto radi 'eksersajza', primera kako sam nesto slicno uradio sa 1 fotkom iz Indije by mrs Indy...

original800pc090504.jpgDete dole levo je suvise blizu ivice, a posto i gleda u razlitom smeru, odvlaci i paznju posmatraca (mi gledamo valjda nagonski u smeru gde drugi gledaju). Zato je izcropovana, i plus je tonski fotka malo doterana, posto se radi o prilicno losim ekspozicijama, mali Olympus mju820 razocaravajuce bude zbunjen velikom svetlosnom dinamikom...obradjenopc0905043.jpg

cekaj, kako si odstranio deblo?

Ja uvek gledam sta prvo privlaci paznju, i da li je to pozeljno. Cesto na fotki ima u stvari 2 fotke (2 price) i to retko funkcionise, oko se lako zbuni. Tako mi se cini da ovo deblo skroz levo koje je van izmaglice i ostro (sa jasnim detaljima, korom i snegom) privlaci isuvise paznje, pa bih ga ja odstranio... anon01.jpg
+ uklonis to neprijatno zuto sa levo/centralnog dela i dodas malcice kontrasta i dobijes ovo:anon02.jpgIzvinjavam se unapred ako autor smatra nepotrebnim ovo ispravljanje krivih Drina :)
cekaj, kako si odstranio deblo?
Sikirom :s_w:

Pa bolja je ova tvoja.Pravo da ti kažem mrzelo me je da je kadriram. Problem sa digitalicima je što se dobije previše fotografija i onda čovek jednoj ne može da posveti dužnu pažnju.

• 2 weeks later...
carskabara11.jpgu blizini carske bare, sa mosta, iza trofeja. ovih dana bilo stalno 'vako, da je bob bio ovde i fotkao, ne bi morao mnogo da mulja i filtrira ;-)

^super ti je fotka bas!

Edited by bob mould hair style

• 2 weeks later...

Mante se vi digitalaca. Evo slike sa aparata starog 60 god, cb 400asnog filma i skenera koji je allinone štampač meni za posao. Malo je zrnata, to sam i hteo, a sken je na mat papiru (ne film) e47df2eca8.jpg

• 3 weeks later...

GoProGOPR0705.jpgGOPR0771.jpg

Ovo je sa mog prozora dok je Crvena Jabuka žarila i palila trgom u mom malom mistu u novogodišnjoj noći. Slikano u 00.00 i nekoliko sekundi.179872_10150094342517626_666282625_5994471_1769988_n.jpg

• 2 weeks later...
kroz.jpg
47398562.jpg

RovinjP1020592_resize.jpgP1020597_resize.jpgP1020628_resize.jpgP1020691_resize.jpgP1020716_resize.jpgP1020719_resize.jpgP1020728_resize.jpg