Indy Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja uvek gledam sta prvo privlaci paznju, i da li je to pozeljno. Cesto na fotki ima u stvari 2 fotke (2 price) i to retko funkcionise, oko se lako zbuni. Tako mi se cini da ovo deblo skroz levo koje je van izmaglice i ostro (sa jasnim detaljima, korom i snegom) privlaci isuvise paznje, pa bih ga ja odstranio... + Evo, cisto radi 'eksersajza', primera kako sam nesto slicno uradio sa 1 fotkom iz Indije by mrs Indy... originalDete dole levo je suvise blizu ivice, a posto i gleda u razlitom smeru, odvlaci i paznju posmatraca (mi gledamo valjda nagonski u smeru gde drugi gledaju). Zato je izcropovana, i plus je tonski fotka malo doterana, posto se radi o prilicno losim ekspozicijama, mali Olympus mju820 razocaravajuce bude zbunjen velikom svetlosnom dinamikom...obradjeno
Mostly harmless Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja uvek gledam sta prvo privlaci paznju, i da li je to pozeljno. Cesto na fotki ima u stvari 2 fotke (2 price) i to retko funkcionise, oko se lako zbuni. Tako mi se cini da ovo deblo skroz levo koje je van izmaglice i ostro (sa jasnim detaljima, korom i snegom) privlaci isuvise paznje, pa bih ga ja odstranio... + uklonis to neprijatno zuto sa levo/centralnog dela i dodas malcice kontrasta i dobijes ovo:Izvinjavam se unapred ako autor smatra nepotrebnim ovo ispravljanje krivih Drina :)
Anonymous Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Pa bolja je ova tvoja.Pravo da ti kažem mrzelo me je da je kadriram. Problem sa digitalicima je što se dobije previše fotografija i onda čovek jednoj ne može da posveti dužnu pažnju.
nezvanova Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 u blizini carske bare, sa mosta, iza trofeja. ovih dana bilo stalno 'vako, da je bob bio ovde i fotkao, ne bi morao mnogo da mulja i filtrira ;-)
hoffnung Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 (edited) ^super ti je fotka bas! Edited January 4, 2011 by bob mould hair style
kapetanm Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Mante se vi digitalaca. Evo slike sa aparata starog 60 god, cb 400asnog filma i skenera koji je allinone štampač meni za posao. Malo je zrnata, to sam i hteo, a sken je na mat papiru (ne film)
Mil@n Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ovo je sa mog prozora dok je Crvena Jabuka žarila i palila trgom u mom malom mistu u novogodišnjoj noći. Slikano u 00.00 i nekoliko sekundi.
Recommended Posts