ivy Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 aliens landed :) to je drugar postavio aparat i ukljuchio tajmer i dotrchao i svi smo se ukochili gde je ko bio u trenutku a svetlo i boja su sasvim sluchajno takvi
nezvanova Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 uf ljudi, ovde su vam fotografije bas sve, sve, sve FENOMENALNE... od prve, preko njujork fotografija, polaroid, zelenih, banecaretove prve, primine - pa do poslednje muskyeve..sve imaju tako izrazenu atmosfericnost i kapacitet za empatiju da sam su me provozale kroz neka secanja i uspomene ihahahaj... divne, divne fotografije bas...
Hippie Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Amish Country ove prve su slikane iz auta pa su mutne [ovi divni ljude neche da se slikaju pa sam ih vatala na kvarno]
Anonymous Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 (edited) Ove Hippie-ine fotografije Amish Land-a su potpuno spektakularne.edit: fali ambar. Edited August 3, 2010 by Anonymous
расејан Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ordinacijaСтручњака за купатологију?Има штимунг, што јес јес, ал' свако гледа своје пилиће, а моји су тренутно заокупљени завесом за каду. Имам архитектонски проблем што ми треба завеса на ћошак, али место где би требало да се ушрафи један крај је у сред прозора... Ако бих шрафио изнад, завеса ми је кратка за пола метра; ако бих испод, сувише је ниско па као да је ни немам. Тотално сам у дилеји шта да радим, чак до те мере да не могу ни фотографију да гледам а да се не сетим.Или је то пројекционо платно?
Recommended Posts