Jump to content
IGNORED

Fotografije, Druga liga Zapad

čekmeže

Recommended Posts

Posted

Elle, po meni, npr. poslednja treba da bude na gornjem topiku:)vrlo su interesantne.

Posted

Jel postoji neki humani topic gde se kace tudje slike ili moze i ovde? Jedan dobar drug zadnjih par godina radi na prekookeanskim brodovima i dao mi je kompakt ce-de sa slicicama iz celog sveta pa bih mogao negde da ih okacim...

Posted

To bi bilo sasvim logicno da ove sliku nisu iz sledecih destinacija: Acapulco, Cabo San Lucas, Columbia, Nassau, Nicaragua, Puertorico, St. Marteen, St. Thomas, San Francisco... Mozda je malo glupo da otvaram teme samo sa slikama.

Posted
Mozda je malo glupo da otvaram teme samo sa slikama.
Proceni sam. A picture is worth a thousand words.
Posted
Proceni sam. A picture is worth a thousand words.
Ipak ne. Postavljacu ako se desi da neko od onih koji su obisli ta mesta postavi temu, ovako mi je glupo.Pre nego sto se odjavim, evo 10-ak komada na kvarno :P

DSC_0225.jpgDSC_2931.jpgDSC_2982.jpgDSCF1265.jpgDSC_3245.jpgDSC_3169.jpgDSC_3243.jpg_MEH5959.jpgDSC_8997.jpgDSCF1202.jpg

Posted (edited)
Jel postoji neki humani topic gde se kace tudje slike ili moze i ovde? Jedan dobar drug zadnjih par godina radi na prekookeanskim brodovima i dao mi je kompakt ce-de sa slicicama iz celog sveta pa bih mogao negde da ih okacim...
Postavi na Putovanja, posto pretpostavljam da su turisticke.edit: mada u spojleru ima par interesantnih i za ovaj PDF. Edited by CowBoy
Posted

poseta bratskog Ptf Kulinarstvo :) cvet vlashca:DSC02879.jpg

Posted

popodnevne igrarije sa skulpturicama

alim9999ze9.jpg sto li ne isekoh ovaj komad zida s desne strane..

alim9962rd4.jpgkritike/sugestije vise nego dobro doslepocetnica

Posted

@Elle: svidja mi se portret u sredini - mozda si mogla da potenciras raspolozenje koje vec postoji na portretu i nekim drugacijim uglom (kao kod ovih dole, ali bez chiche Mojsija)

Posted

o, hvala CowBoy! sledim instrukcije, svakako cu je opet slikati, a bez chicha Grge Ninskog:) znaci mi komentarzaneo me odnos vere i zene, sto je ok, samo ocito ne ovako. sir, yes sir!!ja zbog eventualnog komentara tipa guideline u stvari i postavljam fotkice, jer nemam ja cime da se pohvalim na ovom pdf-u, rekoh ja vec.uzivam u fenomenalnim radovima, nekad jos i vise u vasim diskusijamasmijesano - bice nesto i od mene kad porastem, upijam bajne vam linkove i ucim napamet:)hvala jos i jos