July 16, 200816 yr Elle, po meni, npr. poslednja treba da bude na gornjem topiku:)vrlo su interesantne.
July 17, 200816 yr Jel postoji neki humani topic gde se kace tudje slike ili moze i ovde? Jedan dobar drug zadnjih par godina radi na prekookeanskim brodovima i dao mi je kompakt ce-de sa slicicama iz celog sveta pa bih mogao negde da ih okacim...
July 17, 200816 yr To bi bilo sasvim logicno da ove sliku nisu iz sledecih destinacija: Acapulco, Cabo San Lucas, Columbia, Nassau, Nicaragua, Puertorico, St. Marteen, St. Thomas, San Francisco... Mozda je malo glupo da otvaram teme samo sa slikama.
July 17, 200816 yr Zli Gli said: Mozda je malo glupo da otvaram teme samo sa slikama.Proceni sam. A picture is worth a thousand words.
July 17, 200816 yr Zmitjkoe said: Proceni sam. A picture is worth a thousand words. Ipak ne. Postavljacu ako se desi da neko od onih koji su obisli ta mesta postavi temu, ovako mi je glupo.Pre nego sto se odjavim, evo 10-ak komada na kvarno :P Reveal hidden contents
July 17, 200816 yr Zli Gli said: Jel postoji neki humani topic gde se kace tudje slike ili moze i ovde? Jedan dobar drug zadnjih par godina radi na prekookeanskim brodovima i dao mi je kompakt ce-de sa slicicama iz celog sveta pa bih mogao negde da ih okacim...Postavi na Putovanja, posto pretpostavljam da su turisticke.edit: mada u spojleru ima par interesantnih i za ovaj PDF. Edited July 17, 200816 yr by CowBoy
July 20, 200816 yr popodnevne igrarije sa skulpturicama Reveal hidden contents sto li ne isekoh ovaj komad zida s desne strane.. kritike/sugestije vise nego dobro doslepocetnica
July 21, 200816 yr @Elle: svidja mi se portret u sredini - mozda si mogla da potenciras raspolozenje koje vec postoji na portretu i nekim drugacijim uglom (kao kod ovih dole, ali bez chiche Mojsija)
July 21, 200816 yr o, hvala CowBoy! sledim instrukcije, svakako cu je opet slikati, a bez chicha Grge Ninskog:) znaci mi komentarzaneo me odnos vere i zene, sto je ok, samo ocito ne ovako. sir, yes sir!!ja zbog eventualnog komentara tipa guideline u stvari i postavljam fotkice, jer nemam ja cime da se pohvalim na ovom pdf-u, rekoh ja vec.uzivam u fenomenalnim radovima, nekad jos i vise u vasim diskusijamasmijesano - bice nesto i od mene kad porastem, upijam bajne vam linkove i ucim napamet:)hvala jos i jos