Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

i tako, iskvarise srbi turke jos jednom.

Posted
hm. tražio sam ciljano Sofru u nedelju zbog forumske preporuke.tamo ima i sendviča i palačinki i pice mislim, baš i ne izgleda kao da fali samo Ataturk.nije bilo juneta, uzeo sam pileći. Golem je, ali tortilja hladna, prilozi očaj, urnebes gorak, a ni meso nije bilo baš toplo. u stomaku posle cigla. prijateljica bacila 2/3. pomftit ladna plastika i to 120 dinara malo fišekče. ja obično brzoj hrani dajem i drugu šansu, ovaj je dobiti neće.
jbg, sve o cemu si pisao bilo je sasvim drugacije kad sam ja hasao...jedino za pomfrit ne znam, nikad ga ne hasam.
Posted

Ja takodže čuo od nekoliko ljudi da nije baš impresivno, ali moraću da probam. Problem je što tuda svaki dan prolazim rano ujutru, kad mi baš i nije do Turske.

Posted
Ja takodže čuo od nekoliko ljudi da nije baš impresivno, ali moraću da probam. Problem je što tuda svaki dan prolazim rano ujutru, kad mi baš i nije do Turske.
E sto to mrzim kad ranom zorom prolazim pored ugostiteljskog objekta pogresnog zanra. Pre par dana sam se zadesio u Virpazaru oko 10ujutro, pred Konobom Badanj koja krcka jagnjetinu u kotlicu otprilike celi dan. Pa i mi Romi imamo dusu, stvarno nisam mogao to za dorucak.
Posted

Ja sam na dotichnom mestu jeo pre preporuke, a ni meni se nije chinilo da toliko valja. Postoji kebab dole i kod shtajge, na pochetku Gavrila Principa, ali nisam nikad jeo.

Posted

odo ja kod djane u blok 70 da se malo smirim posle ove kzs..... malo svinjetine u 5 zacina i secuan zelenisa, nije na odmet

• 3 weeks later...
Posted

jel naručivao neko klopu iz "moje kuhinje" - kakvi su utisci?

Posted

u, popins, radis dostavu, dojaja!

Posted

U Nušićevoj, u prolazu ka Terazijama, bio je prokleto dobar riblji fast food. Već neko vreme je zatvoren i nedostaje mi :(Da li neko zna ko je to držao, da li ima još neki lokal u gradu, a ako nema, koja bi bila kvalitetna alternativa za sendviče sa tunjevinom i dimljenim lososom?

Posted

aaaa, kad su zatvorili ?!?dođavola <_<

Posted

riba već duže vreme ne radi, ali i dalje se oseća miris kad se prođe :lol:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

za novobeogradske japije sto rmbace oko arene, food alert!maksimalan rispekat za pilecu corbicu u grif grafu, simpa lokalcic u onom redu objekata na pocetku bulevara zorana djindjica, pri kraju tamo pored nekog girosa i kineza.elem mesto je otvorio neko nadasve civilizovan i duhovit (cedjeni sokovi se zovu dr.hoffman;) koji je video kako izgledaju slicni objekti po njujorku, ima repertoar od par odlicnih sendvica, kafe su medju najboljim u gradu a hajlajt je rekoh pileca corbica skuvana lakom rukom simpaticne bakute koja izviruje iz kujne, corbica je bistra (kako treba da bude, bez zaprske), od sastojaka tu se koren sargarepe i persuna i pilece meso, a umesto klasicne testenine iz samiske dobicete homemade pastu od palacinki, oridjinale kako bog zapoveda precanima (sve do hamburga). supa corba ili sta je vec ima i nekakvu vegetu u sebi ali se kunem da mi je ovo prvi put u zilion godina da sam bio na ivici da zamolim da mi pokazu koja vrsta jer ima gotivan i nenametljiv ukus.cena je 100 kinti, i cinija je povelika.salata (za sada 1 u opticaju) jos uvek trazi fajn tjuning, sendvici su odlicni, ima i paradajz corba ali me realno ne zanima pored ove.

Edited by gazza1
Posted

Jbt, aj nešto tako sa druge strane mosta :(

Posted
za novobeogradske japije sto rmbace oko arene, food alert!
rade li dostavu?
Posted
Jbt, aj nešto tako sa druge strane mosta :(
Nema dovoljno manekenki za vas sa druge strane mosta.