Alphons Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 kako sam se preksinoć otrovao kod Lija, u Cvijićevoj, to nije normalno. celonoćni bolovi su kulminirali višestrukim eksplozivnim izlučivanjem arhiveTM, koje je bilo praćeno klanjanjem porcelanskom boguTM.kad smo već kod kineza - jel bio neku u Golden Woku, negde na NBGDu ? nahvalio ga drugar samo tako, navodno je porcija 350din 450gr. Link to comment
Feindouno Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nama rekose 600g. Cijene su 350 i 400, cjenovnik OVDE.Odlicni su stvarno i dosta brzi, ako narucite vise jela ubace gratis Coca Colu, pohovane ananase, banane itd...Najbolje mi je sto mozes sam da kombinujes priloge i soseve. Danas sam bas jeo piletinu sa bambusom i crnim pecurkama i sjajna je. Probao sam skoro sve ostalo ranije pa ako te interesuje nesto konkretno pitaj ;)P.S.Nalaze se u 62. bloku, Nehruova 50 i nesto, kod TUS-a. Link to comment
assück Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nije bas previse brza hrana, ali Kindza u TCu u 70 bloku je bio do jaja (davno nisam bio). onaj 'fensi' kindza na spratu, sto ima stolove i stolice ispred, unutra i na spratu. tofu u ljutom sosu i tofu sa mirisnim pecurkama su jebali sve zivo, posebno ljuta varijanta uhhh kako bih to sada pokidao Link to comment
Аврам Гојић Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 to je najbolja kineska klopa u gradu, u Blade Runner ambijentu. Link to comment
assück Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 a vish mogao bih da se zakunem, poslednji put kad sam bio, pored mene je sedeo neki brka sa sesirom, u mantilu, i pravio male figurice od papira Link to comment
Milogled Bluff Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nije bas previse brza hrana, ali Kindza u TCu u 70 bloku je bio do jaja (davno nisam bio). onaj 'fensi' kindza na spratu, sto ima stolove i stolice ispred, unutra i na spratu. tofu u ljutom sosu i tofu sa mirisnim pecurkama su jebali sve zivo, posebno ljuta varijanta uhhh kako bih to sada pokidao to je najbolja kineska klopa u gradu, u Blade Runner ambijentu.Kako mozete da jedete tu kinesku hranu? Meni to ima miris neopranih nogu, tacnije one supstance sto se vremenom skuplja izmedju noznih prstiju. Ja besplatno uzivam u takvim blagodetima svaki dan. Link to comment
vin Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nije bas previse brza hrana, ali Kindza u TCu u 70 bloku je bio do jaja (davno nisam bio). onaj 'fensi' kindza na spratu, sto ima stolove i stolice ispred, unutra i na spratu. tofu u ljutom sosu i tofu sa mirisnim pecurkama su jebali sve zivo, posebno ljuta varijanta uhhh kako bih to sada pokidaotu je najbolja kineska koju sam ja ikada probala.kazu da ima neki socijalni, jeftiniji, isto u 70om, i da je jos bolji, al' nism bila. ovo mi prija skroz.ja ljuto ne jedem, ali ono sto sam jela tamo, dakle neljuto, sjajno. Link to comment
assück Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Kako mozete da jedete tu kinesku hranu? Meni to ima miris neopranih nogu, tacnije one supstance sto se vremenom skuplja izmedju noznih prstiju. Ja besplatno uzivam u takvim blagodetima svaki dan."Kad sam bio dete maloKomsija me silovaoJasno je ko danVOLIM PARTIZAN!" <_< Link to comment
Milogled Bluff Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 "Kad sam bio dete maloKomsija me silovaoJasno je ko danVOLIM PARTIZAN!" <_<Nece moci. Ne primamo mi odrtavele pokajnike od 34 godine. Link to comment
assück Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nece moci. Ne primamo mi odrtavele pokajnike od 34 godine.reportovao sam te. ovo prebaciti na vredjanje Link to comment
Venom Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Bio sam i ja do Burger Kinga pre koju nedelju, potvrdjujem da valja. Inace, trazio sam samo luk i tucanu, sto ga je malo zbunilo, pa me na kraju pitao "a jesi ti inace dolazio ovde?" Link to comment
yolo Posted March 14, 2010 Author Share Posted March 14, 2010 Kako mozete da jedete tu kinesku hranu? Meni to ima miris neopranih nogu, tacnije one supstance sto se vremenom skuplja izmedju noznih prstiju. Ja besplatno uzivam u takvim blagodetima svaki dan.si siguran da nisi fasovao ono jelo od pilecih kandzica, inace specijalitet kuce? rekao bih po opisu arome da je to bilo to. sledeci put probaj sa necim iz menija za srbe (cevapi u slatko kiselom sosu, vesalica secuan i tako dalje). Link to comment
Recommended Posts