kud u maglu Simoviću Posted June 15 Posted June 15 On 4. 6. 2024. at 0:51, Barti66 said: Aaaaa to je na mestu nekadašnje "Tanje" koja se vratila u 70. a ovaj nudla bar nastavio u tom lokalu. Restoran na koji ja mislim je u centralnom delu, pri "trgu", cirka 150 m pre ovoga. Inače je i "Tanja" zakivala sa hranom, imala je samo 4,5 jela ali je sve bilo brutalno. Nmp gde je sada u 70-om ali vredi je potražiti svakako. šta je tanja? izvinte što pitam
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 Noćas velika gurmanska (300g) kod Krojača, danas doručak tek u 4 popodne. Najbolji u gradu trenutno. 2
*edited by mod Posted June 15 Posted June 15 37 minutes ago, Eleniko said: Noćas velika gurmanska (300g) kod Krojača, danas doručak tek u 4 popodne. Najbolji u gradu trenutno. Odlični su ali što im udari anti-reklamu sa postovanjem na Brza Hrana - Ostalo umesto na Meso? Samo pažljivo jer je tik pored njih ispod prosečni Prepržolj.
Eleniko Posted June 15 Posted June 15 (edited) 42 minutes ago, napadaj said: Svi Rusi jedu u Krojaču, kapiram da drže standard zbog njih. Ne verujem, takvi su otpočetka i bez Rusa. Moraju da drže nivo jer ima dva lokala pored njih koji mogu da ih useru - Prepržolj i Big Pizza giros. @Milošica nisam bio u Ušari, star sam i lenj da menjam Krojača Edited June 15 by Eleniko 1
*edited by mod Posted June 15 Posted June 15 1 hour ago, Milošica said: A Ušara? Slabo od samog starta.
Tsai Posted June 15 Posted June 15 2 hours ago, Milošica said: A Ušara? Nisam nisam usao zbog imena, podseca me na buba usaru. Bukvalno mi se pegla kad prodjem pored 1
Lancia Posted June 15 Posted June 15 2 hours ago, Eleniko said: Noćas velika gurmanska (300g) kod Krojača, danas doručak tek u 4 popodne. Najbolji u gradu trenutno. Gde je taj Krojac?
*edited by mod Posted June 15 Posted June 15 3 minutes ago, Lancia said: Gde je taj Krojac? Na bulevaru preko puta Lole. Blizu ugla sa Sinđelićevom. 1
Lezilebovich Posted June 15 Posted June 15 Krojac nije ono pored pumpe, preko puta Nevskog na Dorcolu ?
*edited by mod Posted June 15 Posted June 15 Just now, Lezilebovich said: Krojac nije ono pored pumpe, preko puta Nevskog na Dorcolu ? To je kafić Krojač. Ovo je roštilj kod Krojača. 1
Eleniko Posted June 16 Posted June 16 2 hours ago, Lezilebovich said: Krojac nije ono pored pumpe, preko puta Nevskog na Dorcolu ? nije a mislim da taj konkretno više nije tamo, danas sam prošao i video neku novu nerazgovetnu tablu ovaj krojač za pljeske i ostalo sa roštilja, tj kod krojača je na bulevaru 138, to je malo poviše studentskog doma lola sa desne strane. 1
Milošica Posted June 16 Posted June 16 2 hours ago, Tsai said: Nisam nisam usao zbog imena, podseca me na buba usaru. Bukvalno mi se pegla kad prodjem pored Brate sad se meni pegla jer se tebi pegla.
Barti66 Posted June 16 Posted June 16 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šta je tanja? izvinte što pitam "Tanja" je kineskinja i muž joj koji su posle prve paljevine izbegli iz 70og u Grmeč a nakon 2 godine (prošle zime) se vratili u 70. Spremaju brutalnu hranu ali su im se jela u 70. razlikovala od ponude u Grmeču. U bloku spremaju "izvornije". Nažalost nemam pojma u kojem su lokalu sada jer im je prvi lokal skroz izgoreo.
Recommended Posts