banatjanin Posted June 23, 2021 Posted June 23, 2021 On 16.6.2021. at 20:50, Ras said: Nisi sanjao. Nije sanjao. Ja sam se zajebo, prolazio pored, video, ušao i jeo danas. Zapravo, delimično sam bio u pravu, u tom istom lokalu je bio Palestinac koji se preselio pored Trpkovića, a ovi su došli posle. Isto Arapi. Lokal sređen, čisto, šaurma korektna, falafel onako, pita njihova, ali nešto brašnjava. 2
zorglub Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 (edited) Gruzijska brza hrana na okretnici 17ice kod saobraćajne. Kebab je ok, ali ništa spektakularno. Hačapuri prilično dobar, stranice lepo punjene sirom, ali me nervira što na "Boržomi" varijantu stavljaju piletinu kojoj je glavni začin - vegeta. Preporuka - uzeti onaj s jajetom bez mesa. Kubdari tanji nego što sam očekivao, ali vrlo ukusan. Edited March 27, 2022 by zorglub 2
kblo konza Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 Dim sum u Staklencu na Trgu Republike, prvi do onih pica, na ćošku. Čeka se 20min, dok ih kinez taze napravi, nisu smrznute. Goveđi, ne svinjski koji je suvlji. Bušnuti ga viljuškom dok je na kašici pa popiti sok. Zakiva. 2
zorglub Posted October 16, 2022 Posted October 16, 2022 Lav sendvič i dalje odličan. Manji nego nekada, ali je zbog zadržavanja kvaliteta pravi kuriozitet u BG.
maheem Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 Studio Shawarma u NSu. Falafel je krš, bez korijandera i kumin dominira. Vuče na indijski ukus. Sad ću smrdeti na kumin naredna tri dana :(
3opge Posted January 5, 2023 Posted January 5, 2023 4 hours ago, maheem said: Studio Shawarma u NSu. Falafel je krš, bez korijandera i kumin dominira. Vuče na indijski ukus. Sad ću smrdeti na kumin naredna tri dana :( koriander sigurno ne ide u [libanski] felafel, kumin da.
maheem Posted January 6, 2023 Posted January 6, 2023 16 hours ago, 3opge said: koriander sigurno ne ide u [libanski] felafel, kumin da. Čini mi se da većina libanskih keva i baka na internetu meće cilantro kao i peršun. Bilo kako bilo nigde nisam jeo falafel sa toliko kumina.
Tsai Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Savčić prevara, ako mene pitate. Sad isao da se uverim i drugi put
Milošica Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 1 hour ago, Tsai said: Savčić prevara, ako mene pitate. Sad isao da se uverim i drugi put Koji je tvoj izbor inače?
johan nagel Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Превара не може бити, може неком да се свиђа мање или више јер укуси су различити али баш превара, тешко. 1
Ras Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Možda @Tsaiizborom teme u kojoj piše o Savčiću želi još nešto da nam poruči? 3
Tsai Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Sta znam, cevapi su ko piljevinu da sam jeo, nema veze sa sarajevom. Bleda kopija
Milošica Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 12 minutes ago, Tsai said: Sta znam, cevapi su ko piljevinu da sam jeo, nema veze sa sarajevom. Bleda kopija Si jeo kod Jevtića u komšiluku(Deligradska)?
Tsai Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 (edited) Nisam jos uvek, ali iskreno nisam odusevljen nijednom od tih ćevabdžinica u bg. Najbolji su mi bili u onoj Boki na Dušanovcu, al to je kafana/restoran. Overio sam goju i dekija, sad savcica po drugi put. Sta jos ima sem jevtica? (A da nije Walter) Edited January 25, 2023 by Tsai 1
Milošica Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 (edited) 2 minutes ago, Tsai said: Nisam jos uvek, ali iskreno nisam odusevljen nijednom od tih ćevabdžinica u bg. Najbolji su mi bili u onoj Boki na Dušanovcu, al to je kafana/restoran. Overio sam goju i dekija, sad savcica po drugi put. Sta jos ima sem jevtica? (A da nije Walter) Pribojac u Sinđelićevoj. Odličan je ranije bio i kod Čolinog brata na Dorćolu(Sarajevski se zove), ali dugo nisam bio, a poslednja dva puta kada sam bio bilo je tanko. Edited January 25, 2023 by Milošica 1
Recommended Posts