Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Mislim da ovi moji s posla stalno narucuju tu

Posted

Jedem svoje first ever parce pice iz Bucka. Pica manje vise al sto je dobar ovaj namaz preko.

Posted

buckova pica je neodvojiva od salate, to je jedno

Posted (edited)

Znam za tu pricu. Svi kazu da je pica bez salate bezveze. Sto godina se mislim da probam al od konkurencije nikako da dodju na red.

Mora da su im i sendvici odlicni kad prave ovako dobre salate.

Edited by katamaran
Posted

Svi kazu da je pica bez salate bezveze

zato što je "pica" žasu, ove glupe salate ih opravljaju

kao

Posted

Za sad imam iskustvo samo sa jednim parcetom al je salata ostavila utisak na mene. Svojevremeno sam obozavao neke sundjer pice iz nekog neuglednog lokala preko puta Pravnog. Nasviram gore pavlaku i kecap i ispadne vrh pica :) 

Posted

u francuskoj ulici jeo od sredine '90ih, i uvek bio krš, i svi trpali te "salate" da zamaskiraju

ok bilo kad se obeznaniš od alkohola (ko i nišlija, orao, deda s pica-pljedžom...), al je realno gumno

Posted

ne mogu picu da jeden nakon što pijem, nema šanse. skroz me sjebe ono testo. tripujem da upije pivo,razgnjecavi se, šta li. 

mozzart klopa u kralja milana skroz valja ako ste uveče gladni. 300 kinti je sasvim korektna porcija uštipaka sa prilozima. sednete, poručite, natenane pojedete u toplom.... 

Posted (edited)

Odlicna je Mozzart klopa ali su malo pozurili sa dizanjem cena. Mozzart biftek sa nesto preko 600 na 880.

grilovano povrce je must kad se klopa tamo.

Edited by katamaran
Posted

off

gde se emituje sada marka žvaka?

Posted (edited)

off

jutjub

Edited by Singer
Posted

ponovo posle dužeg vremena u stiksu -ukusima azije

a ovog puta čiken chow mein, nudle sa povrćem i nekom čudnim ljutim začinom u obliku ljubičastih ljuski od nekog korena ili šta već

10402728_10203346326646409_4389373514499

Posted

off

Mtsmondo