December 25, 201410 yr Jedem svoje first ever parce pice iz Bucka. Pica manje vise al sto je dobar ovaj namaz preko.
December 25, 201410 yr Znam za tu pricu. Svi kazu da je pica bez salate bezveze. Sto godina se mislim da probam al od konkurencije nikako da dodju na red. Mora da su im i sendvici odlicni kad prave ovako dobre salate. Edited December 25, 201410 yr by katamaran
December 25, 201410 yr Svi kazu da je pica bez salate bezveze zato što je "pica" žasu, ove glupe salate ih opravljaju kao
December 25, 201410 yr Za sad imam iskustvo samo sa jednim parcetom al je salata ostavila utisak na mene. Svojevremeno sam obozavao neke sundjer pice iz nekog neuglednog lokala preko puta Pravnog. Nasviram gore pavlaku i kecap i ispadne vrh pica :)
December 25, 201410 yr u francuskoj ulici jeo od sredine '90ih, i uvek bio krš, i svi trpali te "salate" da zamaskiraju ok bilo kad se obeznaniš od alkohola (ko i nišlija, orao, deda s pica-pljedžom...), al je realno gumno
December 25, 201410 yr ne mogu picu da jeden nakon što pijem, nema šanse. skroz me sjebe ono testo. tripujem da upije pivo,razgnjecavi se, šta li. mozzart klopa u kralja milana skroz valja ako ste uveče gladni. 300 kinti je sasvim korektna porcija uštipaka sa prilozima. sednete, poručite, natenane pojedete u toplom....
December 25, 201410 yr Odlicna je Mozzart klopa ali su malo pozurili sa dizanjem cena. Mozzart biftek sa nesto preko 600 na 880. grilovano povrce je must kad se klopa tamo. Edited December 25, 201410 yr by katamaran
December 30, 201410 yr off gde se emituje sada marka žvaka? jutjub Edited December 30, 201410 yr by Singer
December 30, 201410 yr ponovo posle dužeg vremena u stiksu -ukusima azije a ovog puta čiken chow mein, nudle sa povrćem i nekom čudnim ljutim začinom u obliku ljubičastih ljuski od nekog korena ili šta već