Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Tamo gde je bio onaj kaferestoran Biblioteka, tako se zvao, mislim.

Posted

chicken je meso, ergo, promašen topik, al zvuči zanimljivo

gde na t, tamo gde su prvo bile ribe, posle pice (kod meka, ugao s nušićevom)?

Kao što reče kobni zelaya, BM se nalazi na mestu bivšeg kafića Biblioteka, ispod Meka na Terazijama. 

Posted

bio ja ponovo pre neki dan

uzeo cijepanu junetinu, malo crnog pasulja, malo nekog zacinjenog pirinca, malo neke paradajz salate, crvena i zelena salsa... solidnog gabarita, nista da se useres i odusevis, ali pristojno

Posted

Apelujem da se overi Ludara Burito, skroz je drugaciji koncep ali je meni bar mnogo ukusnije a i jeftinije.

Posted (edited)

Malo ispod Palilulske pijace. Par metara od onog cuvenog bureka u Dalmatinskoj.

Nisam jeo ali sam po komentarima sa foruma i pogledu kroz izlog u prolazu provalio da je Burito madre bezveze i precenjen. 350 kinti a spakuju ga u onu mini kupovnu tortilju.

Ludara je skroz ok. Verovatno i vise od ok al su mi bili jos bolji dok su bili u Palmoticevoj.

Ludara

https://www.google.com/maps/@44.8127412,20.4755875,3a,49y,261.92h,76.87t/data=!3m4!1e1!3m2!1sMMxLVPU_Lbysg2ajPGTXRA!2e0

Edited by katamaran
Posted

Malo ispod Palilulske pijace. Par metara od onog cuvenog bureka u Dalmatinskoj.

Nisam jeo ali sam po komentarima sa foruma i pogledu kroz izlog u prolazu provalio da je Burito madre bezveze i precenjen. 350 kinti a spakuju ga u onu mini kupovnu tortilju.

Ludara je skroz ok. Verovatno i vise od ok al su mi bili jos bolji dok su bili u Palmoticevoj.

Ludara

https://www.google.com/maps/@44.8127412,20.4755875,3a,49y,261.92h,76.87t/data=!3m4!1e1!3m2!1sMMxLVPU_Lbysg2ajPGTXRA!2e0

ta tortilja nit je mala, nit je kupovna, ali ajde.

meni je BM jedan od poštenijih fast fudova u gradu po odnosu cene, količine i kvaliteta. dobro meso, dosta mesa, dobar pasulj, puno svežih priloga, ukusne salse, topla velika toritlja, brzi, ujednačeni. pritom, nemam ni najmanjeg motiva da simpatišem vlasničku strukturu, štaviše.

Posted (edited)

Meni kroz prozor deluje minijaturno a cini mi se da je dosta ljudi reklo da koriste male kupovne tortilje.

Edited by katamaran
Posted

Ja sma bio jednom realtivno skoro posle otvaranja i ono su bile iste kupovne tortilje kao i kod paprichea.

Posted

ako mene neko pita, ako i jesu kupovne, nisu one na koje sam navikao. nisu uopste toliko male

Posted

ne bih rekao da su ti. ovi su tanji i meksi 

Posted

u bulevaru djindjica, pored black&white-a ima nesto sto se zove pizza outlet. ljudi peku u peci na drva i koriste vrhunske sastojke. ako uzimate celu picu, najbolja opcija u ovom delu grada.