renne Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ma retko šta tamo nije dobro. Obzirom da sam živeo u toj zgradi svojedobno, isprobalo se sve moguće i nemoguće
Singer Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Ma retko šta tamo nije dobro. Obzirom da sam živeo u toj zgradi svojedobno, isprobalo se sve moguće i nemoguće Alal vera! Jedna od (meni) lepših zgrada, cenim da je i stanari čuvaju.
renne Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Da, mnogo paze i dan danas, pokojni stric je tamo haos pravio kako ju je sredio
renne Posted December 5, 2014 Posted December 5, 2014 Da, suvi ćevap ili trakice, pravio sam u nedelju, ima i slika
yolo Posted December 5, 2014 Author Posted December 5, 2014 realno, muckalica bez paradajza (ima i paprika, to sam zaboravio gore mada moze i bez, recimo u timockoj krajini prave bez)
renne Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Panda food je kupio Donesi.com, sad će krenuti sa agresivnom tv kampanjom
Ryan Franco Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 (edited) Još jedna preporuka van kruga dvojke! Reč je naravno o Paliluli i delu oko GSUPa. Nakon već ovde pominjane Sabine i njenog Mljac-Mljaca koji sad već standardno hrani pola kvarta otvorila se i "Stara Župa". Nalazi se u 29. novembra sa desne strane kada od SUPa krenete ka Pančevcu. Nači, vi što šljakate u policiji, pravosuđu ili idete u poersku upravu da se svađate, ovde možete da akumulirate energiju za pravedne ciljeve. Ako stignete do Vooovođanske banke i stanice GSPa znači da ste promašili i da treba da se vratite nazad. U ponudi imaju pasulj opasan, prebranac školski, mućkalicu jebačku i svadbarski kupus koji još nisam probao. Kad šljaka i neka žena, bude i sarme iz kategorije odličnih. MImo toga opasno jebu majke sa roštiljčinom. Probao gurmanske pljeske i leskovačke uštipke. Nije ni čudo, mladi majstor je došao iz Leskovca. Kad smo kod toga, naziv mesta je Stara župa, unutra vise sepia slike Starog Semlina, a majstor je iz Leskovca kao i ponuda mu. Znači, za ljubiteljle postmodernizma i južnjačke hrane - sve preporuke. Edited December 6, 2014 by McCabe
Zdravko Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ipak su u hummus marketu stare cene 200/300 , ne znam sta sam ja video, al ispade sad da sam dao dezinformaciju ... A sto se tice byblos ekspresa, ja bi tu uvek preporucio libansku picu, na oko ne izgleda nesto primamljivo, al ukus kao da svaki put iznova otkrivam koliko je dobro.
Timmy Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Panda food je kupio Donesi.com, sad će krenuti sa agresivnom tv kampanjom Poslednje dva pokusaja narudzbina preko donesi.com su propala, jer vise ne saradjuju sa doticnim restoranima. Onda smo zvali te restorane i narucili, a na pitanje sta je sa donesi.com kazu raskinuli saradnju, jer su povecali duplo proviziju.
Singer Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Preporučujem Lelas Gurmanluke. Zadovoljan konzument preko 100 narudžbina
*edited by mod Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Poslednje dva pokusaja narudzbina preko donesi.com su propala, jer vise ne saradjuju sa doticnim restoranima. Onda smo zvali te restorane i narucili, a na pitanje sta je sa donesi.com kazu raskinuli saradnju, jer su povecali duplo proviziju. zanimljivo. donesi je imao proviziju od 10 pošto od cene (ne zarade) koja je mogla da se spusti ma 9% pod uslovom da ne saradjujes sa konkurencijom. panda je imao manju proviziju A imali su akcije da su bukvalno subvencionisali naručivanje preko njih time što su davali 50% popust. sad kada imaju monopol valja to nadoknaditi.
reg Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 (edited) pogresan topik Edited December 17, 2014 by reg
Willow Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 Overili Burito Madre na Terazijama. Uzeli Achiote chicken buritos, krknuli priloge (suljpa, meksički pirinač itd.) i dresinge, pa seli da hasamo. Tortilja je generička i ono unutra moglo je biti malo pikantnije, ali šta je tu je. Sve u svemu, nije loše. Ne sumnjam da ćemo još neki put svratiti. Ocena 4.
boshoku Posted December 21, 2014 Posted December 21, 2014 chicken je meso, ergo, promašen topik, al zvuči zanimljivo gde na t, tamo gde su prvo bile ribe, posle pice (kod meka, ugao s nušićevom)?
Recommended Posts