Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

To ti je onaj suši bar W ili kako već...

Me neee, to je izlog pored Vuka.

Posted

Me neee, to je izlog pored Vuka.

Kafe bar picerija Freska?

Posted

Kafe bar picerija Freska?

Toooo. Freska, s tim sto su na tom meniju razni gulasi, musake, pasulji, paprikasi i ostalo. Ne ocekujem cuda, samo kazem da je jeftino. Mada je i Prolece jeftino i provereno je, tj zna se sta valja.

Posted

Toooo. Freska, s tim sto su na tom meniju razni gulasi, musake, pasulji, paprikasi i ostalo. Ne ocekujem cuda, samo kazem da je jeftino. Mada je i Prolece jeftino i provereno je, tj zna se sta valja.

Ta Freska je malo, hm... "čudna". Tu sedi ta 1 ekipa "matoraca" koji, onako, čine se neupadljivo a malo ako zagledaš tripuješ da su "mutni" i "zajebati"... Na relaciji Freska - Vuk je pokojni Tijanić patrolirao svaki dan al bukvalno svaki dan a najviše je voleo da sedne sa tom ekipom i da grmi.

Klopa koju fura freska je, čini mi se, više za ekipu™ nego što je za mene, tebe ili nekog slučajnog prolaznika. Jednom sam probao picu i bila prosečna (nisam ni znao da imaju mnogo veći prostor u podrumu, mislio da vole da se "prče" u onom šanku i 2m(2). Ceo taj fazon freske mi deluje kao "paravan". Jedno vreme sam furao paranoja teoriju da se država zapravo vodi tu, na relaciji Vuk - Freska i nazad.

Posted

Freska je legendarna debeovska kafana, vlasnik je Kapicic (srednji, basketas), full on OZNA varijanta. Skroz sam zaboravio da je to to. Hvala, nije da bih usao tamo nepozvan u varijanti kada je Vuk na 5m, Prolece na 25m a Brankovina na 150m odatle, ali nije lose podsetiti se.

Posted

Freska je legendarna debeovska kafana, vlasnik je Kapicic (srednji, basketas), full on OZNA varijanta. Skroz sam zaboravio da je to to. Hvala, nije da bih usao tamo nepozvan u varijanti kada je Vuk na 5m, Prolece na 25m a Brankovina na 150m odatle, ali nije lose podsetiti se.

Vrlo si blizu al nije to ta kafana (što ne isključuje da su i ovde te neke strukture, šta više ubeđen sam da jesu). :) To je Galerija, između Vuka i butka Verice Rakočević.

Svojevremeno sam voleo tu da pijem kafu i bacam uvce na priče sa stola Kapičića Seniora i tih nekh likova što su sa njim sedeli...

Posted

Vrlo si blizu al nije to ta kafana (što ne isključuje da su i ovde te neke strukture, šta više ubeđen sam da jesu). :) To je Galerija, između Vuka i butka Verice Rakočević.

Svojevremeno sam voleo tu da pijem kafu i bacam uvce na priče sa stola Kapičića Seniora i tih nekh likova što su sa njim sedeli...

Bravo omladinac, boze koliko sam prolupao  :frust:

Posted

Freska otpada u tom slučaju. Jednom sam bio u tom Proleću i jeo neko grilovano povrće koje me nije oduševilo. Ima li to Proleće neki specijalitet kuće da se zna da je dobro i po kome je poznato?

Posted

Prvo ne možeš za Proleće da kažeš "to proleće" ali baš nikako

Posted

Freska otpada u tom slučaju. Jednom sam bio u tom Proleću i jeo neko grilovano povrće koje me nije oduševilo. Ima li to Proleće neki specijalitet kuće da se zna da je dobro i po kome je poznato?

Rastan sa teletinom OK

Kuvana jagnjetina u supi OK

Pohovane bukovace OK (malo masnije, jbga pohovano)

Pohovani celer OK (isto)

Leti bude OK musaka od patlidzana

Ja se vrtim obicno oko toga, za drugo stvarno ne znam.

Posted

Znači raštan sa teletinom, probaćemo...

Posted

Prvo ne možeš za Proleće da kažeš "to proleće" ali baš nikako

pa šta da ti kažem, za nekog je the Proleće, a za nekog that Proleće

Posted (edited)

Znači raštan sa teletinom, probaćemo...

U proleću nije loše uzeti jelo dana, pogotovu ako imaju;

- sarmice od zelja

- prebranac

- musaku sa tikvicama

- pečenje sa krompirom

- pileći pilav ume da bude dobar

- kao i ćevapi

edit. i svadbarski kupus!!

Edited by Singer
Posted

pa šta da ti kažem, za nekog je the Proleće, a za nekog that Proleće

Pa ti se generalno na ovim temama ponašaš kao da sa sa Marsa pao

Posted

Ima tamo jos stvari koje su delovale vizuelno OK ali nisam probao, tipa bosanski lonac, sekelj gulas, suvi cevap (ako nisam lupio ime, to je svinjetina na grilu pa prodinstana sa crnim lukom i alevom paprikom), aaaaa kapama bude bas dobra za to koliko kosta (do 500 kinti) itd itd... rotira se to redovno, mada zimi ipak bude nesto krace. ali rastana ima stalno.