Marcus Wulffings Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 prvi put je vidim tamo, uvek sam dolazio uveče
Marcus Wulffings Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 (edited) auuu jebote, a zato su meni u noćnom programu zapadali muškiči, nikad nežna ženska ruka Edited October 17, 2014 by Marcus Wulffings
katamaran Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 (edited) Napravio sam svoj prvi humus i odmah vrhunski :) Kad sam pomesao samo tahini i limunov sok nikako nisam uspevao da dobijem kremastu konzistenciju ali je sa leblebijama sve doslo na svoje mesto. Jedino sam se otelio sa malim seckom jer mi veliki nije kuci Sve vreme razmisljam kako bi bilo lepo da imam i pita hleb i onda se u poslednjem trenutku setim da zivim na dva minuta od libanskog restorana. Kombinovao sam neke normalne leblebije sa pijace i neke minijaturne iz zdrave hrane i ok je ispalo. Natopljene preko noci i kuvane oko sat vremena danas. Edited October 25, 2014 by katamaran
Venom Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Bravo. Ma to je realno lagano, jedino realno drkanje je kuvanje. OK, kapiram da sve moze da se napravi bolje, ali humus je bas tesko napraviti da bude ocajan. Uspelo mi je i to, ali samo jednom.
ljakse Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Sad mi javio drugar da je Hummus Market opet prisutan na istom mestu. Gazzo?
yolo Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Jeste, ali Shlomi nema vise veze sa time. Ima tome 2 nedelje, pisali smo o tome. Shlomi je emigrirao kuci.
yolo Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Vlasnik je njegov bivsi partner, lik sa kojim je pao u fajt. Taj lik zivi u Pesti tako da mislim da je nasao nekoga ovde da to odradjuje za njega u vidu menadzerisanja. Koliko sam video sa ulice, ekipa koja sljaka su uglavnom stari. Ne znam ko radi u kuhinji, proizvodnja mu nije bila tu. Neki moji koji su bili kazu da se humus pogorsao, a i Marcus je nesto popljuvao ovde. Kome nije gadno, Smokvica u Molerovoj ima fenomenalan humus. Ne znam kako ga sluze, ja sam dobio pakovanje za poneti kuci. Dosta je drugaciji od Slomijevog ali vise lici na arapske u Izraelu. Malo je redji ali ima sve ove zacine koje mi stavljamo koje je Shlomi mrzeo - bluk, kumin, mulje.
*edited by mod Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Znajuci koje cene drze sumnjam da ce to biti mesto gde se ide po klopu.
katamaran Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Jel valja cemu onaj kineski restoran na 700 m2 na NBGD?
clandestino Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 (edited) Na gastro-potezu u Beogradskoj od Krunske do Bulevara (sada: Bucko, kvazi-Shlomi, torte i kolaci, Gyros +, nekad bili a sad se kao renoviraju: Hleb i kifle, Orao, rostilj na kilo...), dakle na tom potezu otvorena je (za one koji ne znaju) fast food ispostava Sindjelica pod imenom Di Alfredo. Prvo sto privlaci je miris prave domace kuhinje koji se siri do Bulevara, kao nekad oko Petrovica u Zemunu, a za pohvalu je i koncept da se stalno menjaju gotova jela u zavisnosti od sezone. Cene su od 80 do 100 din za 100gr jela poput gulasa, muckalice, cufte i sl, a na prajs listi sendvica zvuci primamljivo gulas sa kajmakom u lepinji (220 din) i kobasice "Sindjelic" sa sirom (150 din). Supe su po 60 din mala i 80 din velika. Tu su i pite, salate, pice, palacinke a imaju i desetak vrsta slatkisa (recimo koh 75 din, pita sa suvim sljivama 90). Nisam jos nista probao pa zato ovo nije zvanican review, ako neko jeste bilo bi lepo da podeli iskustvo sa nama. Edited November 11, 2014 by clandestino
Marcus Wulffings Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 (edited) foursquare.com/v/di-alfredo-beograd/541876ea498ea121b0f05067 Edited November 11, 2014 by Marcus Wulffings
katamaran Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Nije losa ova Agi pasta za poneti. Fine amatriciane solidna porcija za 270 kinti (230+parmezan) Moracu da zaredjam po jelovniku. Jedino sto prelazim na porucivanje telefonom jer im je sistem jeziv (5 radnika primaju porudzbine i izdaju spagete) a izgleda da sam naleteo kad je bio odmor u petoj. Jedva se dokopah porucenih spageta :)
Recommended Posts