Frank Pembleton Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Ma jeste nas je njemu bilo isplativo da radi "nedeljne" analize.Ne bi ga pokrio ni red do slavije! Poslato sa WC šolje by BVK
Zavrzan Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 ma gde se predomislio, na HM stoji najava da druga polovina tog biznisa otvara uskoro. nece me nikad videti tamo. sto se tahine tice, sloksi kaze da je presao na bioland. i to je sve u ovom trenutku sto cete cuti od mene :lala: Izraelac nikad nece reci tahini vec thina ;)
banatjanin Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) kuku sto me ovi istrazivacki novinari ne vole, bice da sam im ponekad stala na zulj i koliko se secam, nije proslo dobro po njih. srecom ljuti su profesionalci, nije mi draga cmrlj ali mi je istina draza, odmah nanjuse nelogicnost. slomi je, po njegovim recima, i ako ova koza ne laze (to ce vec strucnjaci da kazu), radio redovne nedeljne analize svega sto sluzi ljudima, da ne bi nekog ko je alergican na nesto ubio ili nas nealergicne prikovao za wc solju. da je ono sto sam ja napisala neko drugi napisao na ovom forumu, ne bi mu se spocitavalo laganje, pogresno prenosenje, zavera protiv palestinaca, ili sta vec, o tome bi se eventualno raspravljalo. znam da vam skracujem kikije svakim postom, oprostite, ne pisem mnogo. iako nisam dobio dozvolu da o tome pišem, hajde da dovršimo. šlomi je pitan danas za konkretan slučaj, analizu je radio kad je iz TV hummus house prešao u Beogradsku. jednom, bar tako sada tvrdi. prešao je tada na tahini koji pravi biolend, kao što je napisano. zbog čega, ostaje maglovito, ne maše analizama okolo i što se mene tiče, nemam razloga da previše verujem celoj toj konstrukciji. tim više što, kako vidiš, nije uvozio ništa iz Izraela. sasvim mirne saveseti nastavljam sebi i deci da kupujem alvasari - dok ne nađem bolji. evo, probaću bioland. kakvi palestinci? ko je napisao da lažeš? ne sećam se da si mi stala na žulj, a meni je baš lepo da vidim da umeš da napišeš i nešto suvislo, smislenije od doskočica na račun nas seljaka i mesoždera. a za implikacije vezane za moj RL identitet se radi šta? reportuje valjda... nema frke, time se ne bavim, ali je šupački to što si napisala. mada, nisam ni imao razloga da očekujem nešto bolje i ljudskije Edited October 12, 2014 by banatjanin
ljakse Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Kupio da probam taj jebeni humus firme Gušt, onaj sa šatro zapečaćenim poklopcem, varijanta sa belim lukom (tako piše, ima i tzv bez glutena i još par varijacija). Bačenih 268 dinara za teglicu od 180 grama, ima neke začine koji ga potpuno šalju u drugi ukus, nema veze sa ukusom humusa. Nepreporuka. U isto vreme preporuka za drugu stvar koju sam pazario usput, sabija, misim da ćemo se družiti od sad
ljakse Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Danas našao i Ribela humus u Alonsu. 250 grama 209 kinti, uzeo varijantu pikant sa paprikom, bolje je od onog Gušta ali opet nedovoljno da bih ga uopšte razmatrao umesto domaće varijante. U istoj turi uzeo Vitalia paštetu sa gornje fotke, verzija beli luk, i isto je dobra. Osim što sam iz trećeg puta izvalio da 105 grama staje 170+ dinara, i to na kasi sa pet komada. Al ok, ja bio ubeđen da je do 100 max, a do sad nisam gledao koliko plaćam. Uzeo i Delezov sweetened chili sauce, 150 kinti 200ml, probam kad budem gajbi.
Ravanelli Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 meni od tih humusa bio dobar onaj šitake. ovaj sa golicama bulja
Marcus Wulffings Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 hehehehe Schlocken Sie bitte, al zamalo
Marcus Wulffings Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 (edited) Judeo Jišmael iz in da haus, ali ja mislim da je to neki srBski element sada zaposeo Edited October 17, 2014 by Marcus Wulffings
Marcus Wulffings Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 hoćemo nazad malog prevaranta šloksija
Marcus Wulffings Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 bacio sam im pare, ali i primetio promene u "mindžmentu", bio sam jedini gost a okružen srBskim elementom
Marcus Wulffings Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 pale pekare šiptarima, a onda mirne duše otvaraju židovske brze hrane, kao srbske kozmopolite, frke šeme
yolo Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Prosao pored veceras, isto mucenicko roblje unutra
Marcus Wulffings Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 tu je i neka nova riba bliskoistočnog izgleda, nosi proteze
Recommended Posts