Аврам Гојић Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Mirijevo, prestonica. sta je mali Maksi, bivsi C-market? Da bre, posle pošte.
darling Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 ne smeta ti? dobro. kupuj onda Vitalia taan! o jebote..... ne jedem tahini. ima previse omega6 za moj ukus.
yolo Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 ma gde se predomislio, na HM stoji najava da druga polovina tog biznisa otvara uskoro. nece me nikad videti tamo. sto se tahine tice, sloksi kaze da je presao na bioland. i to je sve u ovom trenutku sto cete cuti od mene :lala:
Marcus Wulffings Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 i šta kaže judejac iz Kanaan-a zemlje obećane?
cmrlj Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 kuku sto me ovi istrazivacki novinari ne vole, bice da sam im ponekad stala na zulj i koliko se secam, nije proslo dobro po njih. srecom ljuti su profesionalci, nije mi draga cmrlj ali mi je istina draza, odmah nanjuse nelogicnost. slomi je, po njegovim recima, i ako ova koza ne laze (to ce vec strucnjaci da kazu), radio redovne nedeljne analize svega sto sluzi ljudima, da ne bi nekog ko je alergican na nesto ubio ili nas nealergicne prikovao za wc solju. da je ono sto sam ja napisala neko drugi napisao na ovom forumu, ne bi mu se spocitavalo laganje, pogresno prenosenje, zavera protiv palestinaca, ili sta vec, o tome bi se eventualno raspravljalo. znam da vam skracujem kikije svakim postom, oprostite, ne pisem mnogo.
nisam ja Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 :lala: otvara u ns? super. taman da i ja probam ta čudesa.
katamaran Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 presao na bioland Bas taj imam u frizu. Presao sam na bioland before it was cool.
ljakse Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 (edited) Da mu onda damo nedeljnu analizu šansu? Gde ima da se pazari? edit: sad video fotku, znam šta je. Edited October 12, 2014 by ljakse
aram Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 eto, a posle kaze host ne treba mod na kulinarstvu. a dok dlanom o dlan jedan dovati praziluk, drugi grancicu celera i eto picvajza
ljakse Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 eto, a posle kaze host ne treba mod na kulinarstvu. a dok dlanom o dlan jedan dovati praziluk, drugi grancicu celera i eto picvajza Ma jok, dok se urade nedeljne analize boldovanog, prođe volja za fajtom.
Recommended Posts