Jump to content
IGNORED

Brza hrana - ostalo

yolo

Recommended Posts

Posted

Mirijevo, prestonica. sta je mali Maksi, bivsi C-market?

Da bre, posle pošte.

Posted

ne smeta ti? dobro. kupuj onda Vitalia taan! o jebote.....

ne jedem tahini. ima previse omega6 za moj ukus.  :fantom:

Posted

predomislio se?

Posted

ma gde se predomislio, na HM stoji najava da druga polovina tog biznisa otvara uskoro. nece me nikad videti tamo.

sto se tahine tice, sloksi kaze da je presao na bioland. i to je sve u ovom trenutku sto cete cuti od mene  :lala:

Posted

i šta kaže judejac iz Kanaan-a zemlje obećane?

Posted

kuku sto me ovi istrazivacki novinari ne vole, bice da sam im ponekad stala na zulj i koliko se secam, nije proslo dobro po njih. srecom ljuti su profesionalci, nije mi draga cmrlj ali mi je istina draza, odmah nanjuse nelogicnost. 

slomi je, po njegovim recima, i ako ova koza ne laze (to ce vec strucnjaci da kazu), radio redovne nedeljne analize svega sto sluzi ljudima, da ne bi nekog ko je alergican na nesto ubio ili nas nealergicne prikovao za wc solju. 

da je ono sto sam ja napisala neko drugi napisao na ovom forumu, ne bi mu se spocitavalo laganje, pogresno prenosenje, zavera protiv palestinaca, ili sta vec, o tome bi se eventualno raspravljalo. znam da vam skracujem kikije svakim postom, oprostite, ne pisem mnogo.  

Posted

:lala:

otvara u ns?

super.

taman da i ja probam ta čudesa.

Posted

presao na bioland

Bas taj imam u frizu. Presao sam na bioland before it was cool.

Posted (edited)

Da mu onda damo nedeljnu analizu šansu? Gde ima da se pazari?

edit: sad video fotku, znam šta je.

Edited by ljakse
Posted

A gde se uopšte nalazio taj Šlomi? 

Posted

eto, a posle kaze host ne treba mod na kulinarstvu. a dok dlanom o dlan jedan dovati praziluk, drugi grancicu celera i eto picvajza :fantom:

Posted

eto, a posle kaze host ne treba mod na kulinarstvu. a dok dlanom o dlan jedan dovati praziluk, drugi grancicu celera i eto picvajza :fantom:

Ma jok, dok se urade nedeljne analize boldovanog, prođe volja za fajtom.