January 16, 200817 yr @ToniAdamsZasto bih lagao oko tako necega? E sad sto se tice takmicenja moramo da ustanovimo i vremenski okvir. (Ja sam tada u Evergreenu sedeo dobra 4 sata)Pozdrav
January 16, 200817 yr ma dobro bre, ne mislim da lazes, ali 40 je zbilja jaka cifra.doduse, oni kod cice i kod colinog buraza i jesu kao 1/2 obicnog...
January 16, 200817 yr ma dobro bre, ne mislim da lazes, ali 40 je zbilja jaka cifra.doduse, oni kod cice i kod colinog buraza i jesu kao 1/2 obicnog...Ko je colin buraz?
February 15, 200817 yr sinoc dobio rekla-kazala info o mari u sime milosevica. el mozda neko overio, pa da nam odgovori na pitanje svih pitanja: da li je to ona mara? video danas...piše 'sur mara (bivša petrogradska)' :)gde je taj stepin vajat?
February 15, 200817 yr sinoc dobio rekla-kazala info o mari u sime milosevica. el mozda neko overio, pa da nam odgovori na pitanje svih pitanja: da li je to ona mara? jeste, to je ta mara. moj drug im potpisao resenje o sklanjanju, pa mi posle i rekao novu adresu. dobija somune svako jutro iz Sarajeva.kakvo kolosalno sviranje kurcu. <_< u beogradu ne znaju jebeni leba da naprave, pa mora iz bosne? <_<
February 15, 200817 yr kakvo kolosalno sviranje kurcu. <_< u beogradu ne znaju jebeni leba da naprave, pa mora iz bosne? <_<Realno.... ne znaju <_<
February 15, 200817 yr kamiondzija ih sve vreme transporta drzi pod miskom.da ostanu topli i taze! Edited February 15, 200817 yr by ToniAdams
February 15, 200817 yr jeste, to je ta mara. moj drug im potpisao resenje o sklanjanju, pa mi posle i rekao novu adresu. kakvo kolosalno sviranje kurcu. <_< u beogradu ne znaju jebeni leba da naprave, pa mora iz bosne? <_<actually, razlika postoji i vrlo je primetna...
February 15, 200817 yr actually, razlika postoji i vrlo je primetna...pa mora da postoji razlika izmedju lepinje koja je provela par sati u kamionu na putu od sarajeva do beograda, i lepinje tek izvadjene iz peci. Edited February 15, 200817 yr by Grunf
February 15, 200817 yr pa mora da postoji razlika izmedju lepinje koja je provela par sati u kamionu na putu od sarajeva do beograda, i lepinje tek izvadjene iz peci.Ako ne znaš razliku između lepinje i somuna makar putovao i ispod majstorove miške, onda ti ne vredi objašnjavati. Uveri se sam...