Jump to content
IGNORED

Brza hrana - meso

yolo

Recommended Posts

@ToniAdamsZasto bih lagao oko tako necega? E sad sto se tice takmicenja moramo da ustanovimo i vremenski okvir. (Ja sam tada u Evergreenu sedeo dobra 4 sata)Pozdrav

• 5 weeks later...
sinoc dobio rekla-kazala info o mari u sime milosevica. el mozda neko overio, pa da nam odgovori na pitanje svih pitanja: da li je to ona mara? :unsure:
video danas...piše 'sur mara (bivša petrogradska)' :)gde je taj stepin vajat?
sinoc dobio rekla-kazala info o mari u sime milosevica. el mozda neko overio, pa da nam odgovori na pitanje svih pitanja: da li je to ona mara? :unsure:
jeste, to je ta mara. moj drug im potpisao resenje o sklanjanju, pa mi posle i rekao novu adresu.
dobija somune svako jutro iz Sarajeva.
kakvo kolosalno sviranje kurcu. <_< u beogradu ne znaju jebeni leba da naprave, pa mora iz bosne? <_<
jeste, to je ta mara. moj drug im potpisao resenje o sklanjanju, pa mi posle i rekao novu adresu. kakvo kolosalno sviranje kurcu. <_< u beogradu ne znaju jebeni leba da naprave, pa mora iz bosne? <_<
actually, razlika postoji i vrlo je primetna...
actually, razlika postoji i vrlo je primetna...
pa mora da postoji razlika izmedju lepinje koja je provela par sati u kamionu na putu od sarajeva do beograda, i lepinje tek izvadjene iz peci. Edited by Grunf
pa mora da postoji razlika izmedju lepinje koja je provela par sati u kamionu na putu od sarajeva do beograda, i lepinje tek izvadjene iz peci.
Ako ne znaš razliku između lepinje :s_w: i somuna :s_dj: makar putovao i ispod majstorove miške, onda ti ne vredi objašnjavati. Uveri se sam...