nenad Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 @ToniAdamsZasto bih lagao oko tako necega? E sad sto se tice takmicenja moramo da ustanovimo i vremenski okvir. (Ja sam tada u Evergreenu sedeo dobra 4 sata)Pozdrav Link to comment
ToniAdams Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 ma dobro bre, ne mislim da lazes, ali 40 je zbilja jaka cifra.doduse, oni kod cice i kod colinog buraza i jesu kao 1/2 obicnog... Link to comment
nenad Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 ma dobro bre, ne mislim da lazes, ali 40 je zbilja jaka cifra.doduse, oni kod cice i kod colinog buraza i jesu kao 1/2 obicnog...Ko je colin buraz? Link to comment
ToniAdams Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 onaj baki u dusanovoj. Link to comment
Musharaf Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 sinoc dobio rekla-kazala info o mari u sime milosevica. el mozda neko overio, pa da nam odgovori na pitanje svih pitanja: da li je to ona mara? video danas...piše 'sur mara (bivša petrogradska)' :)gde je taj stepin vajat? Link to comment
henrik larsson Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 gde je taj stepin vajat?Zajebavaš ili stvarno ne znaš? Link to comment
Grunf Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 sinoc dobio rekla-kazala info o mari u sime milosevica. el mozda neko overio, pa da nam odgovori na pitanje svih pitanja: da li je to ona mara? jeste, to je ta mara. moj drug im potpisao resenje o sklanjanju, pa mi posle i rekao novu adresu. dobija somune svako jutro iz Sarajeva.kakvo kolosalno sviranje kurcu. <_< u beogradu ne znaju jebeni leba da naprave, pa mora iz bosne? <_< Link to comment
bios Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 kakvo kolosalno sviranje kurcu. <_< u beogradu ne znaju jebeni leba da naprave, pa mora iz bosne? <_<Realno.... ne znaju <_< Link to comment
ToniAdams Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 (edited) kamiondzija ih sve vreme transporta drzi pod miskom.da ostanu topli i taze! Edited February 15, 2008 by ToniAdams Link to comment
Musharaf Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Zajebavaš ili stvarno ne znaš?stvarno ne znam. Link to comment
dranata Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 stvarno ne znam. na početku Vojvode Stepe, kod Autokomande... Link to comment
Аврам Гојић Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 jeste, to je ta mara. moj drug im potpisao resenje o sklanjanju, pa mi posle i rekao novu adresu. kakvo kolosalno sviranje kurcu. <_< u beogradu ne znaju jebeni leba da naprave, pa mora iz bosne? <_<actually, razlika postoji i vrlo je primetna... Link to comment
Grunf Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 (edited) actually, razlika postoji i vrlo je primetna...pa mora da postoji razlika izmedju lepinje koja je provela par sati u kamionu na putu od sarajeva do beograda, i lepinje tek izvadjene iz peci. Edited February 15, 2008 by Grunf Link to comment
bios Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 pa mora da postoji razlika izmedju lepinje koja je provela par sati u kamionu na putu od sarajeva do beograda, i lepinje tek izvadjene iz peci.Ako ne znaš razliku između lepinje i somuna makar putovao i ispod majstorove miške, onda ti ne vredi objašnjavati. Uveri se sam... Link to comment
ToniAdams Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 dajte, ljudi, munso je munso, cemu mistifikacija... Link to comment
Recommended Posts