Jump to content

Brza hrana - meso

Featured Replies

da, o DA!

• 3 weeks later...

jel ima neki dobar rostilj u centru? ne mora brza hrana, moze i neka kafana.

Cica na Palasu

pruzi korak do krsta, na cuburi u cuburi imas najbolji.

Cica na Palasu
daj desifruj mi ovo, leba ti.
pruzi korak do krsta, na cuburi u cuburi imas najbolji.
uh, mrzi me da se cimam do krsta.

jebiga ona uličica što od parka na Palasu ide do Kneza, Đure Jakšića valjda. odmah pre onog velikog parkinga sa desne strane, Cica. bosanci, dobar ćevap.

Edited by assück

greota ne okusati cuburu, samo pet stanica od terazija.ima onaj mikan u marsala birjuzova, nisam dugo bila, mozda jos uvek valja, uvek je guzva.

imas i kod tasa sur prilog. sigurno najkobas u gradu, a i ostalo je dosta dobro.

greota ne okusati cuburu, samo pet stanica od terazija.ima onaj mikan u marsala birjuzova, nisam dugo bila, mozda jos uvek valja, uvek je guzva.
Mikan je mega za pohovani kačk, nisam nikad jeo meso tamo

jela pljesku pre par meseci, nije bila losa. imali i odlican kiseli kupus i ljute paprike, meni dosta.al nemoj neko da se zajebo da oproba ponovo ziku leskovcanina u balkanskoj. mnogo je strasno kad ti se uruse uspomene u zelucu.

ni kod Lokija za žeevu glavu

a ja nekidan iso uz balkansku i palo mi na pamet jesti tamo, al sam zurio pa nisam stigao. dobro je, znaci.

šta bi sa tvojom detom, crni Tonči?

pa to i jeste, cista junetina.juce i prekjuce bio nesto sjeban pa se odao bureku, al sad nastavljam.

pa to i jeste, cista junetina.juce i prekjuce bio nesto sjeban pa se odao bureku, al sad nastavljam.
great minds eat alike