Кристофер Лумумбо Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 jel ima neki dobar rostilj u centru? ne mora brza hrana, moze i neka kafana.
ToniAdams Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 pruzi korak do krsta, na cuburi u cuburi imas najbolji.
Кристофер Лумумбо Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Cica na Palasudaj desifruj mi ovo, leba ti.pruzi korak do krsta, na cuburi u cuburi imas najbolji.uh, mrzi me da se cimam do krsta.
assück Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 (edited) jebiga ona uličica što od parka na Palasu ide do Kneza, Đure Jakšića valjda. odmah pre onog velikog parkinga sa desne strane, Cica. bosanci, dobar ćevap. Edited March 26, 2011 by assück
luba Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 greota ne okusati cuburu, samo pet stanica od terazija.ima onaj mikan u marsala birjuzova, nisam dugo bila, mozda jos uvek valja, uvek je guzva.
ToniAdams Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 imas i kod tasa sur prilog. sigurno najkobas u gradu, a i ostalo je dosta dobro.
assück Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 greota ne okusati cuburu, samo pet stanica od terazija.ima onaj mikan u marsala birjuzova, nisam dugo bila, mozda jos uvek valja, uvek je guzva.Mikan je mega za pohovani kačk, nisam nikad jeo meso tamo
luba Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 jela pljesku pre par meseci, nije bila losa. imali i odlican kiseli kupus i ljute paprike, meni dosta.al nemoj neko da se zajebo da oproba ponovo ziku leskovcanina u balkanskoj. mnogo je strasno kad ti se uruse uspomene u zelucu.
ToniAdams Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 a ja nekidan iso uz balkansku i palo mi na pamet jesti tamo, al sam zurio pa nisam stigao. dobro je, znaci.
ToniAdams Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 pa to i jeste, cista junetina.juce i prekjuce bio nesto sjeban pa se odao bureku, al sad nastavljam.
assück Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 pa to i jeste, cista junetina.juce i prekjuce bio nesto sjeban pa se odao bureku, al sad nastavljam. great minds eat alike
Recommended Posts