Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brza hrana - meso

Featured Replies

kod neše je ono tamo kod belih voda, što te čiča draža gleda sa visine?
Da, to je izmedju Belih voda i Zeleznika, Vodovodska ulica valjda, a Draze se ne secam :unsure:
  • Replies 5.2k
  • Views 563.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

to da znamo kad krenemo namore, a taman je kad se zanemoća od vožnje

• Ćirino drvce, ljudi   Obavezno poruciti telefonom jer se ceka mala vecnost tamo na licu mesta. Inace, treba videti te momke sto rade unutra, mislim da aviokontrolori nemaju onoliko stresan p

Posted Images

Da, to je izmedju Belih voda i Zeleznika, Vodovodska ulica valjda, a Draze se ne secam :unsure:
bilo davno....specijalitet im je nekoć bio neki ogromni pladanj sa brdo mešanog mesa; ne sećam se da se kafana isticala bilo čime osim količinom mesa.

Dodao bih i kvalitetom.

bilo davno....specijalitet im je nekoć bio neki ogromni pladanj sa brdo mešanog mesa; ne sećam se da se kafana isticala bilo čime osim količinom mesa.
Dodao bih i kvalitetom.

povlačim se pred autoritetima, i nadam se da ćemo imati prilike da empirijski verifikujemo ove tvrdnje.

doduše, jeo sam samo jednom, ali znam preživele svedoke koji su jeli više puta. ogromna količina dobrog mesa. e sad, poslednji put beše pre par godina, dovoljno je i par meseci da dobar lokal pođe po zlu...

mene ovaj opis podseća na pink.

Mislim da su kod Nese porcije ipak monstruoznije. U Pinku nikad nisam imao problema da pocistim tanjir, dok mi se kod Nese desavalo da prolazim kroz halucinacije.

:balavim:

Kojoj, u Pinku ili kod Nese?
O NE; KOD NEŠE!!!!!! WOOOOOOOHOOOOOOOOOOO...mislio sam da taj bircuz znam samo ja :lol: :isuse:edit: jedem redovno... specijalitet kuće ja zovem "piramida mesa" jerbo ga tako i dobiješ, a 4 osobe jedu i ostane za poneti. vrhunac mi je onaj luk (kompletnu glavicu dobiješ) smažem pre mesa, pa kobajom i pljeskom gasim...eh eh

Edited by twisted

Jel' može neki screenshot Nešine lokacije sa g-maps-a, planplus-a, čega god, ta mesna piramida me podseti na Niš i "epigram Joca & Nena"?

Bili delija i ja u pahuljici. Jeli nesto sto se zove "recesija" za dve osobe. Razvalili se. Preukusno, cena: 1200 (ukupno jelo, salatice, dezert i piva izaslo 2500). Posle delija za dezert uzeo pitu od visanja a ja cvarke uz pivo. Kad trazis leba donesu ti korpicu sa parcicima somuna, proje i ustipaka! Jedva smo uz hranu popili po dva piva pa vi vidite... Pahuljica je must see.

Papa Joe u Zarkovu, isto ogromne porcije i ok cene

Posle delija za dezert uzeo pitu od visanja a ja cvarke uz pivo.
Jebem ti panaiju, pa ti si zajebao i Filipenka!

Znači krijete Nešu? Dobro dobro.