Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Brza hrana - meso

Featured Replies

• Author
Meni to do jaja, ionako tecne priloge ne stavljam u pljesku, a luk i ljuto su neizbezni. A nije mi ni daleko. Kak'e su cene tamo gazzo?
pa, za centar - podnosljive. poslednji put sam veliku zicu rolovanog belog i zicu rolovane dzigerice i somun platio 330din (sigurno 500-600g mesa). kilo cevapa je u zoni oko 500 din. mislim da ni kod milana nije jeftinije. ozbiljno je dobro krljanje, rekao bih da trenutno nema takvog po kioscima, bar ovo sto sam jeo u poslednje vreme tipa mekdek, kosta grill i slicno. sasvim je drugo kad fakticki udjes u mesaru i kad vidis ispred sebe nepeceno meso, pljesku, ustipak i cevap. po boji mozes da ga provalis da li valja.drugi objekat koji treba probati je novootvoreni GE-GI-GU na kalenicu u liniji kioska u njegosevoj. autenticni leskovacki biznis, meso isto izgleda zajebano.

Edited by gazza1

• Replies 5.2k
  • Views 563.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

to da znamo kad krenemo namore, a taman je kad se zanemoća od vožnje

• Ćirino drvce, ljudi   Obavezno poruciti telefonom jer se ceka mala vecnost tamo na licu mesta. Inace, treba videti te momke sto rade unutra, mislim da aviokontrolori nemaju onoliko stresan p

Posted Images

Jebiga, ja luk ne volim preterano, ljuto ne podnosim, a suho mi bez pavlake i kupusa.
:isuse: naravno, navijaš za partizan umazan kečapom.
Jebiga, ja luk ne volim preterano, ljuto ne podnosim, a suho mi bez pavlake i kupusa.
ti bre ko neka devojčica
  • Author
kako bi te deda razmazao govnima :lol:
Nemacu pojma <_< Eventualno kupus jos moze. Ostalo stavljam kad znam meso nema ukus.
+1

Jepte se svi

Budi bre muško, jedi lukac i ljute paprike, šta s' stiso :D

on mete kecapa al ne ljutog, i majoneza. peder.

Al onaj fensi majonez iz Vajata, što liči na mešavinu 1/3 Polimarka i 2/3 ukusne tople vode.

Znam, bruk'o me kad smo bili u Džakarti, još 'teo da naruči belo meso!

Bestidna laz. Opste je poznato da ne volim za jesti nista sto je holesterol frendli <_<

Edited by Milogled Bluff

najveci problem koji imam sa svim mlevenim mesom po kioscima je sto je sve preslano, zato sam u potrazi za najboljim receptom za burgere koje cu sam da pravim i dodajem soli koliko mi treba.
Pravio ja hamburgere. Koja yebada, kakva bre brza hrana. Tajna je da luk, kuvan ovako seckan, bude ohladjen pre mesanja sa mesom.hamb04.jpghamb05.jpgBilo, restoran kampa, i za decu. Plate 5$ ulaz i dobiju meso i sve sastojke da sami naprave hamburger.hamb01.jpgSve sastojke sastave u kesicu pa je onda gnjece dok se sve ne pomesa:hamb02.jpgPosle svako dete licno ispece hamburger na plotni:hamb03.jpg
  • Author

probao gi ge gu na kalenicu. odlicna gurmanska pljeska, 240din. od doba rahmetli njamburgera nismo imali takvu u 'hoodu. majstor mi rece da meso stize iz leskovac. ristepak!

Al onaj fensi majonez iz Vajata, što liči na mešavinu 1/3 Polimarka i 2/3 ukusne tople vode.
Opsta pojava. Srpska posla. Glupani.Na virsle iz crvenih kioska navukli smo se koliko zbog super virslica, toliko i zbog savrsenog Podravkinog senfa. Bolja vremena, posteniji ljudi...
Sto se tice kobasicara™ zamoljavam Tonog™ Adamsa da testira i javi da li se uopste isplati probavati pored zivog Priloga.
probao ja, meni dosta dobre.