katamaran Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 grdna pljeskavica i najgori pomfrit behu tu :( Pozitivni donesi komentari su im kupili jednu sansu Crni Kate jedeš li ti nešto kašikom. :D gurmansku
banatjanin Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 u cevapaju ipak cevap, gurmansku zaobidjite, mislim OK je ali cevap je cevap docim kod dekija nema jos gurmanske, banatjanin nas izlozio sutra idem da se obračunam sa njima. rekli su da meću imidijetli na jelovnik
banatjanin Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 (edited) e, da da javim, ima od juče one gurmanske regularno kod Dekija ja danas bio, naručio porcija je za troje normalnih, ili za dve stoke (recimo, ja) pljeska je od 600 grama mesa, plus sir, ljuta i slanina kaže da neće da pravi manju, ne može da postigne tu teksturu ako je tanja Edited September 15, 2016 by banatjanin
yolo Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 e pa dobro, ozbiljna radnja, nema sta da se doda ni oduzme.
Shan Jan Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 e, da da javim, ima od juče one gurmanske regularno kod Dekija ja danas bio, naručio porcija je za troje normalnih, ili za dve stoke (recimo, ja) pljeska je od 600 grama mesa, plus sir, ljuta i slanina kaže da neće da pravi manju, ne može da postigne tu teksturu ako je tanja Gde je taj Deki? Hocu da je narucim samo da je slikam i divim joj se :D
Frank Pembleton Posted September 16, 2016 Posted September 16, 2016 Jel gužva tamo, kada ići, u koje doba dana? ....shit has hit the fan...
boshoku Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 makedonska, bečka, ponavljam se: male pare, fin užitak (nije mišlen s tri zvezdice, no, korektan fast)
Friend Posted September 17, 2016 Posted September 17, 2016 Jeo big u burger housu. Nije los ali realno jedan je da ne ostanes gladan. Dva su taman.
*edited by mod Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 makedonska, bečka, ponavljam se: male pare, fin užitak (nije mišlen s tri zvezdice, no, korektan fast) Uzas nad uzasima. Ako te zanima tajna te becke samo je pusti da se oladi i otvori je poprecno. 50% ide na debeli poh bez mesa, a ostatak je snicla toliko tanka i razvucena da se u njoj nalaye rupe.
katamaran Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 (edited) Naravno da je u tome fora :) Al opet je ok obrok u tortilji sa odlicnom ljutenicom i salatama. Mada ja tamo po pravilu jedem big leskovac (punjena pljeskavica) tortilja i ljutenica su 90% onoga sto valja u tom lokalu. Jednom uzeo rostilj na kilo i debili ne daju salate uz to nego valjda svaka salata 200 kinti a dobijes manje nego sto stave u becku. Edited September 19, 2016 by katamaran
Recommended Posts