banatjanin Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Gde je to? ....shit has hit the fan... evo, napisao katamaran da ne zaboravim predobre ćevape koje dans nismo jeli, i teleću džigericu, ali stvarno teleću, svetlu, nežnu, divnu ali brizle...
wall Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Deki i Valter bili 2okauglavi pa se razišli ili pogrešna priča?
Hella Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) jebeš kulovgrad, nego, šta vi u Szabadki jedete po fastfudovima, čudi me da ne padate po ulicama. one splačine od fejk pljeskavice u bajatoj zemički kod stanice, i ništa bolje na palićkom putu, pa giros u podnožju hotela Galerija, kod sexy šopa, zbog koga kontam da umre po jedan grčki ribar svaki put kad ga neko naruči, i kao vrhunac: nakazna podgrejana ogavština od bureka u Lipi - u svih dvesto varijanti, od banane do kulena (sa sve kečapom u čašici) +1 ali je makar čisto čak i ona riba u girosu redovno brije bradu inače burek se jede kod mićka ne mešati s mickom peciva u artosu kod pravoslavne crkve a gde si jeo tu pljesku na palićkom putu jel u tzv bestu Edited September 9, 2016 by Hella
banatjanin Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 +1 ali je makar čisto čak i ona riba u girosu redovno brije bradu inače burek se jede kod mićka ne mešati s mickom peciva u artosu kod pravoslavne crkve a gde si jeo tu pljesku na palićkom putu jel u tzv bestu ko se seća imena, bio sam pijan i bio je mrak, sećam se samo muke da to nekako sabijem u sebe, a da srećni i ljubazni domaćini ne primete zapamtiću Mićka
April Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 inače burek se jede kod mićka Sutra sam u Szabadki. Gde je Mićko?
boshoku Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 traži "mesšc" to tamo svi znaju i da, ne očekuj epifaniju - pristojan rekbu, ništa više
Radoye Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Sta je sa Spartakom, u moje vreme je to bilo go to it mesto za burek u SU? Zatvoreno?
Hella Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) nisu ali trebalo bi mnogo su se izbezobrazili s prstohvatom mesa u suvom testu a pošto je ohrid zatvorio pa otvorio na drugom mestu i razvijaju testo mašinama ostaje nam samo mićko traži "mesšc" to tamo svi znaju i da, ne očekuj epifaniju - pristojan rekbu, ništa više pa pristojan smo i tražili ne smemo pustiti ljude da jedu po faking lipama https://www.google.rs/maps/@46.0969445,19.6713062,3a,75y,44.61h,75.18t/data=!3m6!1e1!3m4!1sDn8Me3GRJX4jkKp-ewqMag!2e0!7i13312!8i6656 Edited September 9, 2016 by Hella
yolo Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 (edited) overio cevapaj u kursulinoj, na mestu rahmetli burger storea, hvala komsiji aprilu na informaciji, pun pogodak. probao cevape, 100% istovetni kao dekijevi da ne kazem valter (tamo nisam nikad jeo izistinski sem sto sam par puta zagrizao u tudje), vrlo lep lokal, simpaticna ponuda na meniju, dosta igranja sa rostilj standardima, ima dimljena rebra na zaru koja se lepe za prste, ima cepkana teletina (isto kao kod dekija), opalili koziji sir i vedzis krompir kao starter, izvrsno, odlican izbor piva - od kapucinera do raznih tocenih zajecarskih - baklave s makom, orasima, visnjama.... naravno najaci feature je sto su mi 120m daleko od kreveta tako da.... jbga.... :) Edited September 9, 2016 by yolo
Kubrick Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) još jedan masivni hvalospev Ćevapu kod Dekija i naklon do zemlje sa današnjom gurmanskom pljeskavicom, samo je seo na vrh najboljeg roštilja u Beogradu debela, masivna, samo junetina, ni traga od soje, a savršeno ispečena, sočna i slasna, ništa presoljena, ništa prezačinjena. u njoj kockice miročkog sira (istočnosrbijanska varijanta halumija), slanine od mangulice i komadići sveže ljute. tanke, krckave i sveže lepinjice gurmanska deki.jpg to je skoro uveo gurmansku? ranije je u ponudi bila samo obicna (ili mu je to ustvari gurmanska samo nije naznaceno :D) mora hitno da se proba Edited September 9, 2016 by Kubrick
banatjanin Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Gurmanska je neki dan imala premijeru, pa se nas par danas organizovalo za overu
Bambula Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Šta ti je Beograd u Kragujevcu na jednom mestu možeš da pojedeš pljeskavicu na drugom karađorđevu ito je to,sve ostalo su crkotine.
kobni zelaya Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Gurmanska je neki dan imala premijeru, pa se nas par danas organizovalo za overu Jel' su sve ove stvari koje si fotkao u jelovniku, ili je to nešto posebno za tebe spremljeno? Gledam sad na sajtu - dosta toga nema.
banatjanin Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Sve osim gurmanske je bilo u redovnoj ponudi, a i ona je od pre neki dan, koliko znam
precog Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 (edited) Gurmanska brutalno izgleda, moracu da je probam kad sledeci put budem bio u Srbiji. Edited September 10, 2016 by precog
Recommended Posts