Bujodrag Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Apropo pljeskavica, preporuka za mesaru Lence na Kalenicu. Za prave znalce: gurmanska i preko samo tucana paprika. +1 Mada nisam odavno
Barti66 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 lepinja je bila ona klasicna srpska, mekana i gnjecava, ume da se hvata za zube kad zagrizes, sto bi englezi rekli soggy. daleko od toga da je bila bajata, rekao bih da se ohladila sat dva maksimum pre nego sto mi je dopala saka. s tim da ja dok jedem uglavnom dekomponujem celinu i zavrsim s time da bacim pola tog nezdravog leba u djubre. "Poncho" story...
yolo Posted September 8, 2016 Author Posted September 8, 2016 mada nam se u kraju kod kalenica otvorila nova rostilj mesara, tamo gde je bila ribarnica preko puta unicredit banke. zaboravih, ima neko zensko ime (nada?) rade od 9 do 19 sada, posle ce duze, meso u vitrini izgleda strava, imaju razne cevap opcije, banjalucki, obicni, ustipak, onda marinirane varijante ramsteka i slicnog.... enivejz da ogladnim pa cu da prijavim utiske. lence svakako ostaje referenca mada ruku na srce malo je prejako zacinjeno no to mi se cini da je problem sa vecinom rostiljdzija u bgd, da li tako kriju krsh meso ili ima neka higijensko sanitarna fora sa presoljavanjem, nemam pojma.
Tribun_Populi Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 da li tako kriju krsh meso ili ima neka higijensko sanitarna fora sa presoljavanjem, nemam pojma. Opcija a)
Matilda Ivancic Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 mesarka nada je legenda cvetkove pijace
Timmy Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Al banacanin zakuca backog kralja :D. Da nema Tise, sve bi ovo Banat bilo :D
April Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 mada nam se u kraju kod kalenica otvorila nova rostilj mesara, tamo gde je bila ribarnica preko puta unicredit banke. zaboravih, ima neko zensko ime (nada?) rade od 9 do 19 sada, posle ce duze, meso u vitrini izgleda strava, imaju razne cevap opcije, banjalucki, obicni, ustipak, onda marinirane varijante ramsteka i slicnog.... enivejz da ogladnim pa cu da prijavim utiske. lence svakako ostaje referenca mada ruku na srce malo je prejako zacinjeno no to mi se cini da je problem sa vecinom rostiljdzija u bgd, da li tako kriju krsh meso ili ima neka higijensko sanitarna fora sa presoljavanjem, nemam pojma. U Kursulinoj otvoren Ćevapaj. Do jaja glupo ime, ali usluga za svaku preporuku. Probao peticu i vešalicu. Specijalitet kuće je neki nenadjebivi krompir, ne znam šta mu rade, ali izuva i daju ga kao prilog uz sve. Probati dok se nisu pokvarili.
yolo Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 xoxo mislim da znam gde cu danas rucati, najljepsa hvala!
katamaran Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Po meniju na donesi i jedinom komentaru cini mi se da bi taj krompir mogao da bude spicy wedges i to se prodaje u Metrou za slicnu kintu ko obican pomfrit. Edit: Ovo https://www.metro.de/cat/de/products/product/120714001002 Edited September 9, 2016 by katamaran
banatjanin Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 još jedan masivni hvalospev Ćevapu kod Dekija i naklon do zemlje sa današnjom gurmanskom pljeskavicom, samo je seo na vrh najboljeg roštilja u Beogradu debela, masivna, samo junetina, ni traga od soje, a savršeno ispečena, sočna i slasna, ništa presoljena, ništa prezačinjena. u njoj kockice miročkog sira (istočnosrbijanska varijanta halumija), slanine od mangulice i komadići sveže ljute. tanke, krckave i sveže lepinjice presek: a ostalo, isto vrhunsko, brizle, biftek, teleće flekice na kajmaku, ražnjić od glave bifteka, i dobra roštilj kobaja koju opet sami prave (samo ja nisam fan te vrste kobasice)
Frank Pembleton Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 Gde je to? ....shit has hit the fan...
katamaran Posted September 9, 2016 Posted September 9, 2016 (edited) Strahinjica Bana. Rade i dostavu. http://www.donesi.com/beograd/lat/cevapkoddekija-dostava-1325.php edit: Nema onlajn naručivanje Mislim da moze preko njihovog sajta a cini mi se da sam ih video i na onom foody club. Edited September 9, 2016 by katamaran
yolo Posted September 9, 2016 Author Posted September 9, 2016 cevapaj u kursulinoj je na mestu pocivseg burgera
Recommended Posts