Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jezički XEJT

Featured Replies

:Dskoro da je tako, mada vise lici na kumerle&grobnik iz ranih sezona, kad su pravili karijeru na tv-u

• Replies 3.1k
  • Views 265k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikakvo ukidanje tačke iza rednog broja pisanog arapskim ciframa se nije desilo, ljudi su jednostavno masovno postali nepismeni.

• Gojko & Stojko
    Gojko & Stojko

Ima ona priča o profi filozofije koji je pred đacima ubacivao u veliku teglu (onu za turšiju) velike krompiraste oblutke, pa kada nije mogao da doda više oblutaka pitao đake "jel' puna tegla?", a đaci

• "jezivo talentovano biće"  

Posted Images

picture1ocj.png Trebalo mi je malo vremena da ukapiram ko/sta je Raša tudej...

ih, u pobjedinoj najavi tv programa pisalo je uk todaj :D

Ispravili su sad

Kairo -- Svrgnuti egipatski predsednik Hosni Mubarak, kome se sudi zbog ubistva civila i zloupotrebe položaja, u kritičnom je stanju. Rusija danas: Moguće da je umro.
picture1ocj.png Trebalo mi je malo vremena da ukapiram ko/sta je Raša tudej...
imam ja jednog prijatelja Rašu Tudeja, iz Slovenije ^_^
  • 2 weeks later...

ne podnosim, mrziiim, kad se zene oslovljavaju prisvojnim pridevima muzevljevog il ocevog prezimena, kao sto su danas ovdehttp://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=03&nav_category=11&nav_id=554770pa mi diglo pritisak u sekundi.zena ima ime i prezime, a ne ime i prisvojni pridev.

Edited by darling

ima tu jos jedan problem. nisu ni u tome dosledni, jer kad se vec time sluze kako nije duliceva markoviceva? ovako su dulic i markoviceva sada kod dinkica.

Edited by cmrlj

Tj ispada da oceva jeste, a muzevljeva nije, ili obrnuto. Tj, ona sama birajuci redosled dva prezimena odluci cija jeste, a cija nije. Zgodno.Jos jedan jezicki LOL. Recentni podgoricki sleng: Ostroga ti? Tj, "Ostrogati?", sa naglaskom na pretposlednjem slogu, a u znacenju "stvarno, zakuni se?".

sto samo podgoricki? imas toga i u hn vec 10 godina, znaci metastaziralo je. kad cujem klince kako se kunu 'ostrogami' smraci mi se, tita mi :D

Upotreba "jel" umesto "jer"."Izgubio je jel je igrao lose."Grrrr.

jer da da je obrnuto veci pjuk.

sto samo podgoricki? imas toga i u hn vec 10 godina, znaci metastaziralo je. kad cujem klince kako se kunu 'ostrogami' smraci mi se, tita mi :D
Ne imadoh pojma, nikad ne cuh to u HN, a tamo provodim daleko najvise vremena u CG.

to je zato sto se ne druzis sa pravom ekipom od 8 do 14 godina starosti -_-

Jos jedan jezicki LOL. Recentni podgoricki sleng: Ostroga ti? Tj, "Ostrogati?", sa naglaskom na pretposlednjem slogu, a u znacenju "stvarno, zakuni se?".
sjajno, ovo ću da koristim :D
smraci mi se, tita mi :D
:D

Ali kad čujem ono crnogorsko Mrčoo... i 'što zna ja' zacenim se :D