morgana Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 :Dskoro da je tako, mada vise lici na kumerle&grobnik iz ranih sezona, kad su pravili karijeru na tv-u
jms_uk Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Trebalo mi je malo vremena da ukapiram ko/sta je Raša tudej...
morgana Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 ih, u pobjedinoj najavi tv programa pisalo je uk todaj :D
jms_uk Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ispravili su sad Kairo -- Svrgnuti egipatski predsednik Hosni Mubarak, kome se sudi zbog ubistva civila i zloupotrebe položaja, u kritičnom je stanju. Rusija danas: Moguće da je umro.
rajka Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Trebalo mi je malo vremena da ukapiram ko/sta je Raša tudej...imam ja jednog prijatelja Rašu Tudeja, iz Slovenije ^_^
darling Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 (edited) ne podnosim, mrziiim, kad se zene oslovljavaju prisvojnim pridevima muzevljevog il ocevog prezimena, kao sto su danas ovdehttp://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=11&dd=03&nav_category=11&nav_id=554770pa mi diglo pritisak u sekundi.zena ima ime i prezime, a ne ime i prisvojni pridev. Edited November 3, 2011 by darling
cmrlj Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 (edited) ima tu jos jedan problem. nisu ni u tome dosledni, jer kad se vec time sluze kako nije duliceva markoviceva? ovako su dulic i markoviceva sada kod dinkica. Edited November 3, 2011 by cmrlj
Kampokei Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Tj ispada da oceva jeste, a muzevljeva nije, ili obrnuto. Tj, ona sama birajuci redosled dva prezimena odluci cija jeste, a cija nije. Zgodno.Jos jedan jezicki LOL. Recentni podgoricki sleng: Ostroga ti? Tj, "Ostrogati?", sa naglaskom na pretposlednjem slogu, a u znacenju "stvarno, zakuni se?".
morgana Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 sto samo podgoricki? imas toga i u hn vec 10 godina, znaci metastaziralo je. kad cujem klince kako se kunu 'ostrogami' smraci mi se, tita mi :D
Giga Moravac Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Upotreba "jel" umesto "jer"."Izgubio je jel je igrao lose."Grrrr.
Kampokei Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 sto samo podgoricki? imas toga i u hn vec 10 godina, znaci metastaziralo je. kad cujem klince kako se kunu 'ostrogami' smraci mi se, tita mi :DNe imadoh pojma, nikad ne cuh to u HN, a tamo provodim daleko najvise vremena u CG.
morgana Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 to je zato sto se ne druzis sa pravom ekipom od 8 do 14 godina starosti -_-
Alphons Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jos jedan jezicki LOL. Recentni podgoricki sleng: Ostroga ti? Tj, "Ostrogati?", sa naglaskom na pretposlednjem slogu, a u znacenju "stvarno, zakuni se?".sjajno, ovo ću da koristim :D smraci mi se, tita mi :D:D
Lynn Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ali kad čujem ono crnogorsko Mrčoo... i 'što zna ja' zacenim se :D
Recommended Posts