kipo Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 Hvala lijepo. Zbog vrućina sam odlučio da svaki drugi dan odvezem jednu kraću dionicu (danas 7.8km za 27min) ali sa par ozbiljnih uspona (110m elevacija) čisto da ozbiljno opteretim noge. Uglavnom, kažu mi ozbiljni bajkeri da prvo dobro odžuljam zadnjicu vožnjama, dođem do kondicije a onda u nove pobjede. I da, zdravstveni problemi me koče, a tu je i naslijeđena bol u koljenu, ali ništa što se ne može pobijediti. Zasad sve ide ok.
katamaran Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Toliko mi se vozi bicikla da bih mogao da pisem na now craving. Posebno je danas bio sjajan dan da se otvori sezona i ode do Ade al me ispalise pa ostah kuci. Mada pitanje je kako bi i izdrzao van kondicije i jos ne skroz oporavljen od gripa. Valjda bi dobar soundtrack resio taj problem
Mil@n Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Ja sam moj izvukao pre neki dan i spičio 10ak km po lokalu. Mislim da nikad bolje nije bio naštelovan nego sad. Moraću više da ga teram ove godine...
katamaran Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 (edited) Tocka nikad dosta. Kad sam najvise vozio najbolje sam se osecao i fizicki i psihicki. Fuck, subota bi mi bila idealna da otvorim sezonu a vidim max 13 stepeni i kisa. Mozda je i bolje sto je sad sucmurasto vreme da se skoncentrisem na druge stvari a posle da se lepo organizujem svaki dan do Ade kako dolikuje. Edited March 13, 2018 by katamaran
kipo Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 On 3/12/2018 at 12:11 AM, katamaran said: pitanje je kako bi i izdrzao van kondicije Ja odvalio prvih 15-ak km ove godine, crknut. Al' uživanje ipak.
ivy Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 ja cele zime svaki dan vozim 15km ..pauza je bila jedino prosle nedelje zbog snega i par dana kada je padala kisa inace idealna zima za biciklizam,nije bilo hladno jedino malo vise kise...ali svakako vozim do -5c
katamaran Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 7 hours ago, kipo said: Ja odvalio prvih 15-ak km ove godine, crknut. Al' uživanje ipak. Ja ako krenem idem odmah na standard - 25-30. Frka mi je kako cu da izguram prvih par dana. Em sam ispao iz kondicije, em nikako da se skroz oporavim od nekog virusa. Ja sam prosle zime dosta vozio al ove jok. Bas mi se nije vozilo, mesecima nisam seo na bajk.
Fakundo Sava Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Mene ovih dana za biciklanje boli dupe. Mislim stvarno,to me najviše nervira,taj period dvadesetak dana da mi se zadnjica navikne na sedište A period između nove godine i božića je bio ko stvoren za praznične ture,još možeš da pričaš kako si vozio preko zime u duxu
katamaran Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 (edited) Cuveni dupebol na pocetku sezone Ja sam uzeo neku silikonsku navlaku za sediste koju toplo preporucujem. Boli i sa njom al manje. edit: ja sam uzeo ovu. Mozda bas od tog lika jer sam je pokupio na nbgd https://www.kupujemprodajem.com/Univerzalna-navlaka-za-sediste-bicikla-58257382-oglas.htm Ima sigurno i boljih al i ova je skroz ok edit: skoro sam siguran da sam od ovog uzeo. Covek je kod Fontane ako nekom odgovara da pokupi. Edited March 13, 2018 by katamaran
katamaran Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) Stavljaju mi se rogovi na volan. Kod 29-ke je iovako problematicno mimoilazenje na uskom pa ne znam kolko mi je pametno da se naoruzavam u Mad Max fazonu edit: random bajk sa neta... Edited March 16, 2018 by katamaran
katamaran Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) edit: stara fotka. Trebalo mi je je sto brze izvucem iz bespuca telefona. Windows telefoni i njihove odumiruce funkcionalnosti... Edited March 25, 2018 by katamaran
katamaran Posted March 29, 2018 Posted March 29, 2018 (edited) katamaran is back in the saddle Al moram prvo do pumpe, skroz mi smeksale gume. Srecom nadjoh onaj presta adapter. edit: kazu da ne mozes da zaboravis da vozis biciklu. 29-r moze... Opet onaj pogubljeni osecaj ko kad sam prvi put seo na nju. Al samo 20-30 metara i onda odjednom se sve vratilo. Al mi vec preselo. Izgleda da sam sacuvao poogresni presta adapter pa sam na pumpi samo uspeo da izduvam gumu. Posle guraj mrcinu uzbrdo do Resavske... Edited March 29, 2018 by katamaran
katamaran Posted March 30, 2018 Posted March 30, 2018 (edited) Biciklisticke patike Vs obicne patike sa jakim djonom? U principu sam zadovoljan kako prolazim sa obicnim patikama al mozda ne bi bilo lose da uzmem nesto u cemu bolje dise noga. Mada pretpostavljam da taman vezao djonove pertlama oko nogu ne gine ti znojenje stopala... Spd momenat me ne zanima, nikad to ne bih vozio. Eventualno bi me zanimale biciklisticke patike sa izdrzljivim djonom a da noga bolje dise u njima. Edited March 30, 2018 by katamaran
katamaran Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 (edited) Sestra konacno dolazi po svoju biciklu. Gurace je nekih 2km do vulkanizera na Dorcolu jer joj je to blizu kuce. Ne svidja joj se moja ideja da je odgura 500 metara do Kapriola u Resavskoj. Nije joj usput. edit: garant joj je frka da vozi po gradu... Al opet bolje da ovde sredi gume. otelice se ako bude gurala bajk sa ispustenim gumama. Edited April 6, 2018 by katamaran
Recommended Posts