Mil@n Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Ne znaš da li si spor ali brzina nije bitna, Jednostavno, osetiš da lakše i bolje bajk ide uz manje napora. I ne znam ko se ne muči na uzbrdicama..
katamaran Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Ja sam bas katastofa za uzbrdice. edit: Belch se ne muci sa uzbrdicama. Cak rece da ih voli Osim one jedne ulice. Edited June 8, 2016 by katamaran
katamaran Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Ovakva akcija mi je velika zelja. Lik nema gde nije stigao biciklom i pun mu je kanal klipova ako neko voli Valjda 10 dana do HN. Moram da vidim koliko je to dnevno. edit: 50-ak dnevno sto opusteno moze da se izveze Udaljenost Beograd Herceg novi autom iznosi 511 km, Edited June 8, 2016 by katamaran
Have_Fun Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 jaooo, ispratio sam malo tog likagledao sam ono kada putuju za Italiju... show! svaka im cast
Mil@n Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Ja sam bas katastofa za uzbrdice. Ja ne znam za sebe, valjda nisam, stao bih samo da smrt preti i obično uvek izvučem, jednom sam stao i to na fruškoj gori posle ko zna koliko km penjanja. Jednom kada smo vozili BG - Vrčin, raspao sam se na komade, bila je 101 uzbrdica, ali sam izgurao nekako.
Amelija Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) meni nisu lake uzbrdice ali ih uvek polako i strpljivo savladam po beogradu sam najviše vozila poni, bez brzina, pa je često bilo "zabavno" a normalni bicikl sam vozila po švajcarskim planinama, pa onda npr sat-dva samo i jedino uzbrdo a onda posle inače neki put mi se desilo da se vratim istim putem i kad naiđem na spust prvo uopšte ne vidim "dno" <tek kad se približim> pa pomislim "ta zar sam se ja ovuda popela?!?" Edited June 8, 2016 by Hjortron
I*m with the pilots Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Ja, kao relativno svezi biciklista (pocela sam da vozim aktivnije bicikli prosle godine, dotad sam samo povremeno u mom selu u Banatu), imam strah od nizbrdica. U boljem sam mentalnom stanju ove godine, kada mi se osecaj sigurnosti popravio (i prijatelji mi kazu da delujem sigurnije nego prosle), ali skoro me je momak odveo do sume, misici su mi pucali dok smo se pentrali jer je bilo dosta dugo uzbrdo u cugu, a posle kada smo se vracali sam shvatila koliko je to zapravo na dole, i bas mi nije bilo prijatno, oblio me je znoj za dve nanosekunde. Najgore od svega je sto se ja sva stegnem, i toliko naprem misice na telu tokom spusta, valjda od panike, da mi nimalo nije fino. Vremenom ce se to srediti, ali eto dakle, meni su za sad gore nizbrdice od uzbrdica. (Isto kao i na planinarenju, nikako nisam volela te zestoke spustove u cugu, zbog kolena i pogleda na dole, uvek mi je bilo super da idem gore)
belch Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Nepojmljivo mi je da ono cudo moze da bude udobno za voznju al sigurno znas bolje od mene. Naravno da može, inače bi oni nesrećnici na turovima i đirovima pocrkali. Dobre su specijalke, najviše zbog kormana koji nudi najmanje tri različita položaja tela, kad se umoriš zgrbljen možeš da se malo uspraviš i tako naizmenično. Da ne spominjem koliko su lakše uzbrdice kada su ti ruke na skroz donjoj poziciji. Ja sam bas katastofa za uzbrdice. edit: Belch se ne muci sa uzbrdicama. Cak rece da ih voli Osim one jedne ulice. Ma de se ne mučim :) Samo mi nije toliki problem kao ranije. Sad sam baš u formi i sve sam brža i brža, ali i dalje je teško. Ne verujem da je ikome to lako, samo neki imaju više snage od drugih. Ovakva akcija mi je velika zelja. Lik nema gde nije stigao biciklom i pun mu je kanal klipova ako neko voli Ja probala nešto slično prošle godine. Divan je osećaj biti na otvorenom drumu, spavati napolju, i stići negde sa saznanjem da si uspeo sam, samo snagom sopstvenih mišića :) Ja, kao relativno svezi biciklista (pocela sam da vozim aktivnije bicikli prosle godine, dotad sam samo povremeno u mom selu u Banatu), imam strah od nizbrdica. I ja se dosta plašim nizbrdica, ne volim ih preterano jer samo drum gledaš ispred sebe. A od kako sam jednom prilikom pala u punoj brzini više se nikad ne mogu opustiti.. Edited June 8, 2016 by belch
Mr.Mxyzptlk Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 samo da prijavim da su nekom decku oteli bajk kod brodica. panduri su spomenuli da je i pretucen marica se zaglavila kod stenke jer je u suprotnom smeru isao neki klipan meckom
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) Uzas Ne znam sta je marica i trazila kod Stenke kad se tu dolazi preko sajma. Cudno mesto da se tako nesto desi jer obicno ima jako puno ljudi. Jednom sam naleteo na lika sa kolima kod Stenke i zaglavio se kod onih stepenica sto vode na prugu. Drugar i ja jos i hteli da ga pustimo da prodje al naisao neki neurozni koji ga umalo nije umlatio pa je morao strateski da se povlaci prema Pirani. A drugi zanimljiv susret sa kolima mi je bio na ovoj krivini http://binged.it/1YfQY0r krenuo deda po najvecoj guzvi pa je jedno 50-100 ljudi moralo da bezi u blato da bi on nekako prosao. Hteli su da ga lincuju. U tako nekim situacijama vidis koliko nadrkanih ljudi vozi bajk umesto da se opuste na njemu. Isto tu sam jedan dan presedeo pola sata sa nekim kapetanom u penziji kad su vadili neku potpopljenu barzu. Ljudi zatvorili parce staze da ne bude kao na pocetku Ghost ship-a ljudi samo divljaju sto moraju da obidju 50 metara. scena je iz horor filma pa nije za svakoga https://www.youtube.com/watch?v=zbSjSIY0Zkk Edited June 9, 2016 by katamaran
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Smorio sam se sto nisam vozio 2-3 dana zbog kolena al sam se usput fizicki preporodio. Jos me bolucka koleno al sam prepun energije.
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Neki sitan al dosadan bol. Mislim da sam ga zeznuo sa nekim kretenskim steznikom sa magnetima.
katamaran Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 (edited) I za kraj opizdim to koleno o ostru ivicu kucista kompa Umalo nisam spicio jednog idiota biciklom. Ciljna ravnina pred biciklistickim liftom, vozim sredinom biciklisticke zbog one ograde. Lik se seta tik uz biciklisticku stazu i ide u istom smeru kao i ja i taman prodje ogradu i odjednom resi da predje preko pruge i iskoci mi pred bajk skroz bez gledanja tako sto je u sekundi promenio smer kretanja za 90 stepeni a na pocetku voznje za milimetar me promasio golub da me ne pogodi u glavu na 25. maju. one of those days... Edited June 9, 2016 by katamaran
belch Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 ne treba da se nerviraš, voziš bajs da bi se opustio :P
Recommended Posts