salerokada Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Danas došao bajsom na posao.Super osećaj, samo mi hladno bilo na ušima jer mi traka za čelo spada. Ako ostane suvo voziću svaki dan.
salerokada Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 A ti? Prekorevala si me zbog izjave da neće biti vožnje zbog lošeg vremena! -_- ^_^
Amelija Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 hehe pa vidiš da podržavam promenu odluke :)a ja vozim redovno, osim kad baš pada ogavno
Amelija Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 i da, sa kapom i rukavicamanema više zezanja
Amelija Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 E, urekao si me! :lol:Pokisoh večeras kao poslednji miš <_<Jutros bilo totalno ok, čak virilo i sunce, ali zato uveče, i poštena kiša i vetar, bljak.Naravno, to su uslovi pod kojima dobar deo puta ubacim ciklo u gradski prevoz, ali svejedno u bilo kojoj varijanti moram voziti oko 3km. I bilo je fuj :D, pada, duva vetronja, dole blato, barice, sve mračno...
salerokada Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Uf, gde pokisnu na ovu 'ladnoću. Valjda nećeš da se prehladiš :(
Velocipede Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Vozio danas oko 50km, odličan dan za vožnju. Kupio juče kod Kineza neke zimske rukavice, ali nisu bile potrebne, uopšte nije bilo hladno u letnjim.
Amelija Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Uf, gde pokisnu na ovu 'ladnoću. Valjda nećeš da se prehladiš :(Ne bi trebalo pošto sam išla kući pa sam se oma presvukla.Inače to je cena slave kad se ide redovno* biciklom na posao.*osim kad oma ujutru kad ustanem vidim da je raspad, + će kad sve bude prekriveno snegom&ledom biciklić u hibernaciju do otopljavanja
salerokada Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 :blush:Zahvaljujem.Ali, u stvari, samo su se poklopile kockice.
mustang Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 sat vremena po predgradju, medju listopadno drvece na 26C :) ...upala misica, dusa u petama ali lep osecaj :)
Amelija Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Danas lep i sunčan dan, uživancija :D (naravno ladno, al da se ne ponavljam to mi ič ne smeta).I trebalo bi i sutra isto, ali od sredine nedelje pa nadalje prognoziraju sneg i susnežicu :/
salerokada Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Kod nas se kiša/sneg prognozira za petak. Ja vozim svaki dan, ali kolovozi su vlažni pa zna povremeno da zaledi. Zato se premišljam da li i dalje da vozim. :(
katamaran Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ja digo ruke od ove sezone. Nekada sam umeo i po snegu i po ledu ali sam danas daleko svileniji.http://www.youtube.com/watch?v=3jSLUwoeWCQHocu ovaj bajk na 0:56
Recommended Posts