Jump to content

Featured Replies

Danas došao bajsom na posao.Super osećaj, samo mi hladno bilo na ušima jer mi traka za čelo spada. Ako ostane suvo voziću svaki dan.

:thumbsup:

A ti? Prekorevala si me zbog izjave da neće biti vožnje zbog lošeg vremena! -_- ^_^

hehe pa vidiš da podržavam promenu odluke :)a ja vozim redovno, osim kad baš pada ogavno

i da, sa kapom i rukavicamanema više zezanja

E, urekao si me! :lol:Pokisoh večeras kao poslednji miš <_<Jutros bilo totalno ok, čak virilo i sunce, ali zato uveče, i poštena kiša i vetar, bljak.Naravno, to su uslovi pod kojima dobar deo puta ubacim ciklo u gradski prevoz, ali svejedno u bilo kojoj varijanti moram voziti oko 3km. I bilo je fuj :D, pada, duva vetronja, dole blato, barice, sve mračno...

Uf, gde pokisnu na ovu 'ladnoću. Valjda nećeš da se prehladiš :(

Vozio danas oko 50km, odličan dan za vožnju. Kupio juče kod Kineza neke zimske rukavice, ali nisu bile potrebne, uopšte nije bilo hladno u letnjim.

Uf, gde pokisnu na ovu 'ladnoću. Valjda nećeš da se prehladiš :(
Ne bi trebalo pošto sam išla kući pa sam se oma presvukla.Inače to je cena slave kad se ide redovno* biciklom na posao.*osim kad oma ujutru kad ustanem vidim da je raspad, + će kad sve bude prekriveno snegom&ledom biciklić u hibernaciju do otopljavanja

jab samo da kažem da je sale jedan car.

:blush:Zahvaljujem.Ali, u stvari, samo su se poklopile kockice.

sat vremena po predgradju, medju listopadno drvece na 26C :) ...upala misica, dusa u petama ali lep osecaj :)

Danas lep i sunčan dan, uživancija :D (naravno ladno, al da se ne ponavljam to mi ič ne smeta).I trebalo bi i sutra isto, ali od sredine nedelje pa nadalje prognoziraju sneg i susnežicu :/

Kod nas se kiša/sneg prognozira za petak. Ja vozim svaki dan, ali kolovozi su vlažni pa zna povremeno da zaledi. Zato se premišljam da li i dalje da vozim. :(

Ja digo ruke od ove sezone. Nekada sam umeo i po snegu i po ledu ali sam danas daleko svileniji.http://www.youtube.com/watch?v=3jSLUwoeWCQHocu ovaj bajk na 0:56