November 29, 201311 yr Danas došao bajsom na posao.Super osećaj, samo mi hladno bilo na ušima jer mi traka za čelo spada. Ako ostane suvo voziću svaki dan.
November 29, 201311 yr A ti? Prekorevala si me zbog izjave da neće biti vožnje zbog lošeg vremena! -_- ^_^
November 29, 201311 yr hehe pa vidiš da podržavam promenu odluke :)a ja vozim redovno, osim kad baš pada ogavno
November 29, 201311 yr E, urekao si me! :lol:Pokisoh večeras kao poslednji miš <_<Jutros bilo totalno ok, čak virilo i sunce, ali zato uveče, i poštena kiša i vetar, bljak.Naravno, to su uslovi pod kojima dobar deo puta ubacim ciklo u gradski prevoz, ali svejedno u bilo kojoj varijanti moram voziti oko 3km. I bilo je fuj :D, pada, duva vetronja, dole blato, barice, sve mračno...
November 30, 201311 yr Vozio danas oko 50km, odličan dan za vožnju. Kupio juče kod Kineza neke zimske rukavice, ali nisu bile potrebne, uopšte nije bilo hladno u letnjim.
November 30, 201311 yr Uf, gde pokisnu na ovu 'ladnoću. Valjda nećeš da se prehladiš :(Ne bi trebalo pošto sam išla kući pa sam se oma presvukla.Inače to je cena slave kad se ide redovno* biciklom na posao.*osim kad oma ujutru kad ustanem vidim da je raspad, + će kad sve bude prekriveno snegom&ledom biciklić u hibernaciju do otopljavanja
December 2, 201311 yr sat vremena po predgradju, medju listopadno drvece na 26C :) ...upala misica, dusa u petama ali lep osecaj :)
December 2, 201311 yr Danas lep i sunčan dan, uživancija :D (naravno ladno, al da se ne ponavljam to mi ič ne smeta).I trebalo bi i sutra isto, ali od sredine nedelje pa nadalje prognoziraju sneg i susnežicu :/
December 3, 201311 yr Kod nas se kiša/sneg prognozira za petak. Ja vozim svaki dan, ali kolovozi su vlažni pa zna povremeno da zaledi. Zato se premišljam da li i dalje da vozim. :(
December 3, 201311 yr Ja digo ruke od ove sezone. Nekada sam umeo i po snegu i po ledu ali sam danas daleko svileniji.http://www.youtube.com/watch?v=3jSLUwoeWCQHocu ovaj bajk na 0:56