Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Danas došao bajsom na posao.Super osećaj, samo mi hladno bilo na ušima jer mi traka za čelo spada. Ako ostane suvo voziću svaki dan.

• Replies 5.9k
  • Views 404.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Danas skoknuo do Rumunije.   Nisam išao do Temišvara, pošto hoću da noćim tamo, a imam neku proslavu večeras, pa sam otišao samo do seoceta koje se zove Pustinin i vratio se. Cca 75km vožn

• Jutros nekih 35km po gradu.

• Jutrosnjih 80 km po Istri: Rovinj, Limski kanal, Funtana, Vrsar, Poreč, Žbandaj, Sv Lovreč, Limski kanal, Rovinj.    

Posted Images

:thumbsup:

A ti? Prekorevala si me zbog izjave da neće biti vožnje zbog lošeg vremena! -_- ^_^

hehe pa vidiš da podržavam promenu odluke :)a ja vozim redovno, osim kad baš pada ogavno

i da, sa kapom i rukavicamanema više zezanja

E, urekao si me! :lol:Pokisoh večeras kao poslednji miš <_<Jutros bilo totalno ok, čak virilo i sunce, ali zato uveče, i poštena kiša i vetar, bljak.Naravno, to su uslovi pod kojima dobar deo puta ubacim ciklo u gradski prevoz, ali svejedno u bilo kojoj varijanti moram voziti oko 3km. I bilo je fuj :D, pada, duva vetronja, dole blato, barice, sve mračno...

Uf, gde pokisnu na ovu 'ladnoću. Valjda nećeš da se prehladiš :(

Vozio danas oko 50km, odličan dan za vožnju. Kupio juče kod Kineza neke zimske rukavice, ali nisu bile potrebne, uopšte nije bilo hladno u letnjim.

Uf, gde pokisnu na ovu 'ladnoću. Valjda nećeš da se prehladiš :(
Ne bi trebalo pošto sam išla kući pa sam se oma presvukla.Inače to je cena slave kad se ide redovno* biciklom na posao.*osim kad oma ujutru kad ustanem vidim da je raspad, + će kad sve bude prekriveno snegom&ledom biciklić u hibernaciju do otopljavanja

jab samo da kažem da je sale jedan car.

:blush:Zahvaljujem.Ali, u stvari, samo su se poklopile kockice.

sat vremena po predgradju, medju listopadno drvece na 26C :) ...upala misica, dusa u petama ali lep osecaj :)

Danas lep i sunčan dan, uživancija :D (naravno ladno, al da se ne ponavljam to mi ič ne smeta).I trebalo bi i sutra isto, ali od sredine nedelje pa nadalje prognoziraju sneg i susnežicu :/

Kod nas se kiša/sneg prognozira za petak. Ja vozim svaki dan, ali kolovozi su vlažni pa zna povremeno da zaledi. Zato se premišljam da li i dalje da vozim. :(

Ja digo ruke od ove sezone. Nekada sam umeo i po snegu i po ledu ali sam danas daleko svileniji.http://www.youtube.com/watch?v=3jSLUwoeWCQHocu ovaj bajk na 0:56