Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

indija je po nekim statistikama najgora zemlja za ženea uskoro će postati i za bicikle, jer oni, pogodite šta - usporavaju saobraćaj :isuse:u kalkuti zabranjeni bicikli

KALKUTA - Vlasti indijskog grada Kalkute zabranile su upotrebu bicikala, rikši i drugih nemotornih vozila, što će predstavljati problem za mnoge građane koji ne mogu da priušte automobil ili motocikl.Kalkuta je jedini veliki grad u Indiji gdje broj biciklista premašuje broj vozača motornih vozila.Predstavnici vlasti tvrde da "bicikli usporavaju saobraćaj i da će ulice sada biti bezbjednije, a saobraćaj će se odvijati brže".Prosječna brzina u Kalkuti, gradu od oko 11 miliona ljudi, je između 14 i 18 kilometara na sat. Indijski prosjek je 22 kilometra na čas.Biciklisti su organizovali ulične proteste zbog ove zabrane.Biciklisti koji se, ipak, pojave na ulicama biće novčano kažnjeni, a policija će zaplijeniti njihov bicikl, javio je Bi-Bi-Si.
  • Replies 5.9k
  • Views 404.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Danas skoknuo do Rumunije.   Nisam išao do Temišvara, pošto hoću da noćim tamo, a imam neku proslavu večeras, pa sam otišao samo do seoceta koje se zove Pustinin i vratio se. Cca 75km vožn

• Jutros nekih 35km po gradu.

• Jutrosnjih 80 km po Istri: Rovinj, Limski kanal, Funtana, Vrsar, Poreč, Žbandaj, Sv Lovreč, Limski kanal, Rovinj.    

Posted Images

sve u svemu ja i ti nikad u Indiju...btw 12km za 50 minuta, ala sam faca :lol:

Žene možda neće smeti biciklom po Kalkuti, no, u Nemačkoj ne bi smele po trotoaru :P Hja, po savetu šeika Saleh bin Sad al-Lohaidana verovatno ne bi smele ni sesti na bicikl. :isuse:Kod nas na srečo nema ginofobije, pa je dozvoljena i vožnja po trotoaru, ali mora biti obojen crvenom bojom ;) Na površinama, koje su zajedničke biciklistima i pešacima, je za bicikliste namenjena crvena traka. No, ipak su to zajedničke površine, i tako pešak lako "zaluta" na stazu - no, ja to najčešče reševam slalom vožnjom, ali ne na "količek" ;) Moram priznati da su mi veči problem biciklisti koji (brzo) voze u suprotnom, pogrešnom, smeru.

Moram priznati da su mi veči problem biciklisti koji (brzo) voze u suprotnom, pogrešnom, smeru.
Uf da :isuse:A za pešake koji se pojavljuju (ili procenim da bi im moglo napamet pasti da se pojave :D) na stazi ja legnem na zvonce dok se ne sklone.Inače za trotoar je bila totalno bizarna situacija, samo što sam izašla iz zgrade i prešla 10tak metara naiđem na -- policajca (koji je raširio ruke, iskezio se i rekao nešto u stilu "ooo gle ko nam je to")

hm, inspiracija s teme o plivanju: kad ste naučili <dobro> da vozite?ja sa 4 godine

Dobro da vozim?Tamo negde sa 16-17 godina, zivota!

Ne secam se za pre skole ali sam jos u mladjim razredima OS bio profi :)Imam cak i neke diplome.

Ja kasno. Tek u trećem. Svi moji drugovi su već znali da voze :(Kako se nisam mogao nadati pomoći roditelja jedno veče sam uzeo bajs i počeo da pokušavam. I tako do besvesti dok nisam uspeo da odvezem 5 metara bez padanja.Onda sam sutra naučio da vozim pravo, ali ne i da skrećem.I za par dana sam već bio profi.Ostalo je istorija :)

• 2 weeks later...

zamalo da danas udarim blesavo kuče :mellow:

A meni ukrali bajs, pa sam danas isao sa opravljenim zeninim. Koci u mestu, da sam isao malo brze prevrnuo bih se.

Edited by Venom

• 2 weeks later...

vozite li po kiš(urin)i?

Nope.

A ni kise nema, ni za lek™.Evo, 26 stepeni. Zato uzivancija vikendom

super je kad nema kiše :Dnego ja otkako se muvam po krajevima gde ima <mnooogo> kiše viđala mnoogo ljudi koji voze po kiši i onda kao ajd da probam i ja, nisam najgora od sve decei jedno vreme sam furala i one pantalone za kišu (pa ih posle skinem unutra) i svašta, ali smor je brate po pljusku nekom ili onako kad baš lije, sama vožnja je malko gadna, nije guštplus kilometar-dva još i da nekako na brzaka izguraš, ali jezditi 10-15km uopšte nije ni lepo ni interesantnomeđutim ljudi i to masovno rade!dok meni po, kako bih rekla, sitnoj prijateljskoj kišici nije problem