Jump to content

Panini albumi

Featured Replies

koliko je kutija u trafici?

kod preprodavaca je 2700

• Replies 2.2k
  • Views 161.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U petak kontaktiram na oglasima lika koji ima jos ovih zadnjih 9 slicica sto nam nedostaje.   Vidim da ima nick Munja i pocnem na srpskom. Kaze lik zovi na broj taj i taj imam sve to ti treb

• Попунио албум у суботу. Иначе, скупљам од Шпаније '82-ге, и само Мексико '86-те и САД '94-те нисам попунио до краја. Причам ово зато што мислим да сам меродаван за ову оцену: најгори албум од свих кој

Posted Images

Pretpostavljam da je 3000, jer 50x60.

Gde ima preprodavaca?

Uvek ih ima na Buvljaku, ali i tamo potraži na više tezgi, jer ima razlike u ceni.

Godinama sam nabavljao od drugara, koji više nema vezu.

3000 je na trafici logično...

Nego ono što me kopka je to što nisam izvukao nijednog iz Austrije , Turske, Češke i Španije i posle 300+ zalepljenih sličica

A recimo Albanija, Rumunija Portugal i Mađarska popunjeni.

Nego ono što me kopka je to što nisam izvukao nijednog iz Austrije , Turske, Češke i Španije i posle 300+ zalepljenih sličica

Pa nije lud Panini da te pusti da jeftino prođeš, kad prebaciš 100e računaj da si verovatno blizu

Ja austrijanaca imam dosta. Ostalih navedenih solidno. Nisam jos stigao do 300. Najmanje imam zabara. Najvise Rusa i Ukrajinaca...

I od mene molba, ako neko može da pošalje neki kod na pm, hvala ;)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

ti mora da imas kodova. od sad si mi omiljeni forumas :fantom:

Privatnici <_<

Čini mi se a nisu bila ova dva:

CODE-EURO-PACK
HAVE-NICE-EU16

Jel ima neko takmičenje grupa?

Posto tri dana nisam već za kompom, stojim na 7%, da izađem iz grupe ako vas kočim? :unsure:

Pretpostavljam da je 3000, jer 50x60.

Gde ima preprodavaca?

ima na kup pro

Čini mi se a nisu bila ova dva:

CODE-EURO-PACK

HAVE-NICE-EU16

Bilo odavno.

Jel ima neko takmičenje grupa?

Posto tri dana nisam već za kompom, stojim na 7%, da izađem iz grupe ako vas kočim? :unsure:

Ako mozes udji otvori kesice i daj Calaveri grb Islanda.

i slovacke!!!