copkillah Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Ma ja sam sucker za ovo...a i klinac je na putu pa kao skupljacu za njega... A da preteruju sa brojem slicica preteruju. i ja, ali ne pristajem ovaj put na pljačku koliko ima sličica u kesici i koliko kesica košta? Link to comment
adasevic Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 (edited) Isto kao i prosli put - 5 slicica u kesici, 60 dinara kesica. Ja kupio 20 komada za pocetak i u 100 slicica 2 duplikata :) Novina su startne postave iz klviafikacija gde su na jednoj slicici stavljali po 2 fudbalera ali kao odvojene slicice (npr. 124a i 124b). Sustinski cist visak, koji je doveo do povecanja. Bolje da su ostavili stadione i ubaili sudije (toga nije bilo cini mi se od Italije 90) nego ovo sto su radili... Edited March 24, 2016 by adasevic Link to comment
copkillah Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Jesi li siguran da su u Italiji '90 bile sudije? Ja sam ubeđen da nisu Link to comment
adasevic Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 (edited) Mislim da jesu. Provericu popodne :) EDIT: U pravu si, nije bilo. Bilo u Euro 88 na poslednjoj strani... Edited March 24, 2016 by adasevic Link to comment
John Coltrane Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 U istoj kesici Evra, DDG i Ibra. Link to comment
Tolaa Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Kako se registruje na ovo online?! Meni nudi samo Login, posle samo izbaci da su pogresni user i pass, ali nista vise. Link to comment
John Coltrane Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Ma kreteni kretenski, ja na kraju usao preko FB. Kad ides na login ne prihvata tvoju sifru nego moras na opciju forgot pass (ili resend) pa je skines sa mejla taj kod. Posle toga sam "uspesno" promenio pass ali je on i dalje ne prihvata. Link to comment
Tolaa Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Ali ja nemam ni te opcije, nema nista sem Login i nakon sto bude pogresan. Link to comment
Timmi Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Kako se registruje na ovo online?! Meni nudi samo Login, posle samo izbaci da su pogresni user i pass, ali nista vise. kad kliknes na play now zar nemas login lijevo i register now desno? vi koji skupljate prave slicice mogli biste da podijelite kodove preko pm-a Link to comment
John Coltrane Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Ja jos nisam zabo nijedan grb ili koje vec slicice nose kodove. Link to comment
Nemanja Posrbica Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Ako ima neko neku kombijaciju da mi nabavi kutiju Paninija ispod cene, neka mi slobodno pusti PM. Link to comment
Tolaa Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 kad kliknes na play now zar nemas login lijevo i register now desno: Nemam, samo login na sredini. Kad probam, izbaci mi poruku da je pogresan pass, i opet samo login. Nemam ni ja jos nista sa kodovima. Link to comment
Calavera Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 treba novi nalog, ne moze bez registracije. probaj neki drugi browser? Link to comment
John Coltrane Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 SNWA-N1GC-M245 Prvi grb u slijama, evo i prvog koda. Link to comment
Recommended Posts