April 17, 201411 yr pomjerili su na univerzalno vrijeme, svima ce dolaziti slicice u 3am cet. valjda ce biti ljubazni da ubace i neki takmicarski momenat
April 17, 201411 yr Uvek se mozemo nadati, ovo s promenom vremena nije jedina promena koju su uveli od kako je krenula igra. Izgleda da slusaju feedback.
April 17, 201411 yr dakle: rossi (ita) raul meireles (por) sofiane feghouli (alg) x 2 + onaj Grk Salpingidis koji stoji od juče nekog belgijanca mi zgrabiše tako da sam dobila fan sticker, to mi je drugi. kome treba neko od ovih mojih neka javi.
April 17, 201411 yr Mi iz PPP devojčice smo se dogovorile da se sutra oko 18:30-19 nađemo kod Doma Sindikata da obavimo menjažu fizičkih sličica. Mikro-lokacija je fontanica u samom srcu Bezistana. Što nas više dođe, biće bolja razmena tako da eto :) P.S. Highlight this post!
April 18, 201411 yr Fred, Rakitic, S.Castillo on vredi bar za 3 slije, Jara (Chile), Romaric-neka se jave mushki.
April 18, 201411 yr Fei, trebaju li ti jos ona dvojica ili da ih lepim? Ako da, napisi ili ovde ili tamo sta da trazim, svejedno mi je, uzecu sta god imas. Edit: Je li jos neko nocas dobio 6 kesica? Edited April 18, 201411 yr by Tolaa
April 18, 201411 yr Kod mene su... Okazaki Velbek Erazo (Ekv) Espinoza (Hon) Dauda (Gan) Grb Bosne Grb Koreje
April 18, 201411 yr Ja napisala tamo, ali evo i ovde: Guarin (Col), Cuadrado (Col), Stuki (Eng), Argentina grb, Fellaini (Bel) i Nekounam (Irn). Stavicu u zahtev sve te tvoje, pa izaberi sta ti treba od ovoga.
April 18, 201411 yr Stavio sve u ponudu/rikvest *Proslo. Ostali Kuadrado, Espinoza i Felaini Edited April 18, 201411 yr by nbg4ever