Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Posted (edited)

imam duplikat onaj logo/1 pa ako nekom iz nashe girl power grupe treba nek kazhe shta ima duplo pa da napishem da trazhim

Edited by Mercuzzio
Posted

Izgleda da ce biti kao i pre 4 godine, brazilaca ni za lek u razmeni. Za sat vremena dobio Mesija i CR, onda ponudio sve moje u razmenu za bilo kojeg brazilca, i nakon 4 sata, nije stigao niti jedan jedini.

Tako da sam odustao od trazenja carioca i polepio sve, 82/424, 19% popunjeno, valjda sam se sad uspio izjednaciti sa kapitenom tima ;)

Posted (edited)

kome treba koji kod? zene stop!

@kd jesi. ja drzim brazilce, messija i ronalda non stop na razmjeni. doduse, ja imam 7/12 brazilaca.

Edited by Timmi
Posted

Pa kome? Iz nase grupe ostale samo Valk i Stormy da se nisu izmenjale. A necu da nudim nikoga nepoznatima sve dok mogu da ih dam nekom od nasih,

Lose smo organizovane ! Od sada ako neko ima vise duplikata , menja sa drugaricinim neduplikatom u slucaju da ova nema bas toliko duplikata ...

Posted

Ja imam 5 Brazilaca, dobijao sam ih za razne bezveznjake. Na jednom od profila sam dobio i grb Brazila za nekog Koreanca.

Danas sam jedno 3 sata pokusavao da uvaljam™ Teymouriana za bilo koga iz zanimljivijih reprezentacija i niko nije htio :isuse:

Posted

je li provereno da stize jedna kesica dnevno od kviza jer ja odigrah kviz al nista ne dobih?

Posted

ja sam dobio oba dana. sibni sam spadeu koji kod ako imas viska.

Posted

je li provereno da stize jedna kesica dnevno od kviza jer ja odigrah kviz al nista ne dobih?

da. moras da imas vise od 50%

ja sam dobio i juce i danas sa oba profila

Posted (edited)

trebalo bi u samoj trivii da kao achievement pise da si dobio kesicu. ako tog nema, onda odigraj opet.

Edited by Timmi
Posted

Da, stoji na pocetnoj strani kviza

"Your latest achievements are:" i ako tu nema kesice igraj ponovo

Posted

Jel zna neko koliko košta cela kutija sličica? 

Posted

na drugom nalogu  prvi dan doslo sad 6 kesica, maloprije 7. :Hail:

nisam koristio nikakve kodove i ne znam sta cu s kesicama.

Posted

Fei, nabavila sam ti i Vlaara, tako da ti cuvam njega i Sakhoa za sutra. 

Posted

Zene koliko ste sakupile do sada?

Posted (edited)

Feijeva zenska strana vodi sa 25%, i ja cu imati toliko ako uzmem sve fan stickere danas.

Edit: U stvari, necu, posto njemu cuvam dve slicice koje mu fale da popuni Holandiju i Francusku.

Edited by Tolaa