Jump to content

Panini albumi

Featured Replies

Znaci oni bez kodova mogu dobiti 3+1 kesicu dnevno, a mi sa kodovima 3+1+1. U evidentnoj smo prednosti.

• Replies 2.2k
  • Views 161.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U petak kontaktiram na oglasima lika koji ima jos ovih zadnjih 9 slicica sto nam nedostaje.   Vidim da ima nick Munja i pocnem na srpskom. Kaze lik zovi na broj taj i taj imam sve to ti treb

• Попунио албум у суботу. Иначе, скупљам од Шпаније '82-ге, и само Мексико '86-те и САД '94-те нисам попунио до краја. Причам ово зато што мислим да сам меродаван за ову оцену: најгори албум од свих кој

Posted Images

Da, ali treba ti samo 17 kodova da zavrsis album na vreme (otvaras 25 slicica dnevno, album ima 424). Kad iskoristis 17 kodova, ostatak podeli s ostalima u grupi.

edit: zaboravio sam ovu Renegadeovu kesicu (FIFA-PANINI-PACK), znaci ipak 16 kodova i taj njegov.

Edited by Calavera

I ja imam skoro 30 kodova, hocemo ovde da ih kacimo?

ja izlepio sve u virtuelnom. trenutno bez duplikata.

Na PM saljite kodove.

Ja sam vec ispucao svoje i ostatak poslao Calaveri.

@Coltrane: Nemoj u javnosti, prvo polepi™ sve sto imas i kucaj kodove (i onaj Renegadeov) dok nemas 15 neotvorenih kesica. Kodove koji ti ostanu podeli, nece ti trebati.

Edited by Calavera

ima li mesta u nekoj grupi za mene?

Dođi kod nas žena... :fantom:

clanovi nase grupe koji trebaju kodove neka se jave na pp i navedu udername u ligi da ne bude suplje

@Coltrane: Nemoj u javnosti, prvo polepi™ sve sto imas i kucaj kodove (i onaj Renegadeov) dok nemas 15 neotvorenih kesica. Kodove koji ti ostanu podeli, nece ti trebati.

OK sad sam ugurao 4 koda koje mi je drugar poslao, a ostali su mi kuci pa cu veceras odraditi slanje drugovima clanovima.

devojke, ja sam vas  :naughty:

Dođi kod nas žena... :fantom:

zorice, ako trebaju kodovi, tebi i drugaricama nasim, javite se. imam za izvoz 

Meni za sad ne, imam 20 komada...

Unesi danas i onaj public code: FIFA-PANINI-PACK

U koj grupi ima mesta ? Jel moze link ... ?

p.s. Posrbica mi uvalio keca sa izbrisanim kodom  :o

U koj grupi ima mesta ? Jel moze link ... ?

p.s. Posrbica mi uvalio keca sa izbrisanim kodom  :o

http://en.stickeralbum.fifa.com

Team ID:5

pass: parapsiho

Edited by zoki

Ne valja vam nista ovo. Zasto password nije ziga ko sto je red

:ziga: nam je slogan