Geo Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Danas inace nabavio dva Urugvajca , pa mi fale jos dvojica (Golman i prvi posle njega) ... Inace mi najvise idu na q ovi budjavi stadioni , mislim da mi fale cetiri polovine ( 25 slicica do kraja) ... p.s. Jel ima neko keca u duplikatima? Link to comment
cvrlle Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Danas inace nabavio dva Urugvajca , pa mi fale jos dvojica (Golman i prvi posle njega) ... Inace mi najvise idu na q ovi budjavi stadioni , mislim da mi fale cetiri polovine ( 25 slicica do kraja) ... p.s. Jel ima neko keca u duplikatima? zanimljivo, takodje 25 do kraja i takodje isti urugvajac fali :D Link to comment
Nemanja Posrbica Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 p.s. Jel ima neko keca u duplikatima? Imam ja. Link to comment
Geo Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Imam ja. Jel ides uskoro na razmenu u grad , ili uopste u grad :) ? p.s. Imam ti ja u rezervi 6,7 i verovatno 00 (ako klinac nije izgubio) Link to comment
Nemanja Posrbica Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Jel ides uskoro na razmenu u grad , ili uopste u grad :) ? p.s. Imam ti ja u rezervi 6,7 i verovatno 00 (ako klinac nije izgubio) Sutra sam u gradu oko 16h, pa ako ti odgovara pusti mi poruku na forumski messenger. Link to comment
Geo Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Dogovoreno ! Sve samo da ne moram da zavisim od onih nakupaca ispred cesme ... Link to comment
John Coltrane Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Ovi nece skoro (otvoriti online album). Link to comment
Kayser Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Nasao sam kontakt nekog tipa koji valja kesice po 50 dindzi ( na Dorcolu) ako tkome treba... Link to comment
copkillah Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Ja sam kontao da odem danas do buvljaka da uzmem kutiju, ostavi mi na pm broj za svaki slučaj ako ne stignem dok budža radi. Link to comment
Feindouno Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Imate na buvljaku i pojedinacne kesice za 50 Link to comment
palchica Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 (edited) Moze. Ne znam koliko ce nas morati biti u grupi, ali sigurno ima i decaka koji se osecaju kao devojcice ako nas ne bude dovoljno. A sa ovima sto varaju za kodove (Renegade <_< ) necemo da se igramo. ponovo radi bioskop! :) videh da je pocelo. kako sad? jel tolaa napravi grupu, pa se mi pridruzimo, ili kako? btw, kupila tri kesice, zalepila 4 slicice. a nemam ni pola zalepljeno :( Edited April 15, 2014 by palchica Link to comment
Timmi Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 (edited) Group: Parapsihopatologija™ Team ID: 4 Password: duno gay stop! Edited April 15, 2014 by Timmi Link to comment
Tolaa Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Evo grupa PPP Devojcice. Team ID : 5 Password : parapsiho Uslov je da ste zene ili makar javno ne izjavite da se tako osecate. Moze da nas bude najvise 11 u grupi. Link to comment
Recommended Posts