Feindouno Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Skupljao sam i ja virtuelne i opet cu. Sranje je album, sranje je sto tek kad dobijes slicicu znas ko je uopste u njemu. Link to comment
Bane5 Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 (edited) Kupljeno prvo punjenje na razlicitim kioscima (po staroj logici da se slicice sto manje ponavljaju). Prvi 'izvucen' Miguel Veloso. Nadam se Olicu u preostalim kesicama da bude prvi zalepljen. ps. Nema Olica, ali su tu 4 bosanca i brat Shaqiri. Sad je dilema Dzeko, Zvjezdan ili Shaqiri :) Edited March 18, 2014 by Bane5 Link to comment
renne Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 aj nek jos neko smara radisu da napravi pdf za sp. Ne daju, kažu još je rano Link to comment
ArleKino Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Album je katastrofa. Poredim ovo sa Italijom 1990. Link to comment
Feindouno Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Zasto se na ovom challengetu nista ne desava kad kliknem login ili register?Jer neko probao, radi li to? Link to comment
porucnik vasic Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Album je ocajan, razocaran sam...ako ne kupis kesice pojma nemas ko je od igraca u albumu. Na slicici pise ime, prezime, datum, visina, tezina, klub I slicica pozicije na kojoj igra a ne u samom albumu..bas ocaj.Panini se u grobu prevrce Ništa gluplje od ovog što u albumu ne pišu imena igrača, treba u pasulj da gledam ko mi fali Nisam kupio novine nego dobio album od kolege koji je kupio nekoliko primeraka Novosti :D U prvoj kesici Baloteli od poznatijih.. Плус одвратно шарено. Што не ураде ретро да се зезну. Људи нека вам је са срећом ја то задовољсрво немам. Stvar navike. ja sam uvek i tražio po brojevima Увек по сликама. Никад по бројевима. Link to comment
John Coltrane Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Ne znam tačno, preko 600 plus coca-cola gluposti Naaa ko sad laze , nisam pri albumu da proverim? Link to comment
Feindouno Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 (edited) Stigle i slicice, prvi izvuceni Portugalci, SVI! edit:kodovi za virtuelni su samo na grbovima, bar kod mene. Edited March 18, 2014 by Feindouno Link to comment
renne Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Naaa ko sad laze , nisam pri albumu da proverim?Nema koka kole Link to comment
Giggsy Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 I meni je skroz bezveze sto nema spiska igraca. U redu je da se trazi po brojevima, ali bilo bi lepo da bar znamo koga su sve ubacili Link to comment
Tolaa Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 vjerovatno ce kod moci da se iskoristi samo jednom. u prevodu, sacuvaj i ne daj nikom. meni se cini da mi koji ne popunjavamo pravi necemo moci da popunjavamo ni virtuelni. aj nek jos neko smara radisu da napravi pdf za sp. Moci cete i vi koji ne popunjavate pravi da popunjavate virtuelni. Secas se da se prosli put svaki dan dobijalo po par slicica na virtuelnom? Tako ce biti i sada. Jedino sto ako imas kodove, za svaki kod dobijes jos po dodatnih 5 virtuelnih slicica. Naaa ko sad laze , nisam pri albumu da proverim? Mislim da je Renegade ono napisao pre nego sto je video album, posto nije znao ni tacan broj slicica, a moglo se ocekivati da budu i te Coca-Cola gluposti. Nema ih. Link to comment
Geo Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Kupio deset Vecernjih novosti ... Sto se tice albuma , mislim da se gospodin Panini prevrce u grobu ... Ladno nema osnovnih podataka o igracu ?! Papir katastrofa , cisto sumnjam da ce izdrzati uz sve mere predustroznosti ... Link to comment
MocaVukotic Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 prvi nikica jelavic, a ovaj virtueln startuje tek u aprilu valjda Link to comment
darkonet Posted March 18, 2014 Share Posted March 18, 2014 Album je katastrofa. Poredim ovo sa Italijom 1990. Ne vidim po cemu bi ga uporedio sa albumom iz 1990? Taj album je mozda I poslednji koji je nesto valjao a sve posle toga je samo gore. Iskreno mi je zao sto sam kupio ovo ali cenim zbog tradicije pa neka stoji u arhivi. Link to comment
Recommended Posts