Jump to content
IGNORED

Panini albumi

Recommended Posts

Kupljeno prvo punjenje na razlicitim kioscima (po staroj logici da se slicice sto manje ponavljaju).

Prvi 'izvucen' Miguel Veloso.

Nadam se Olicu u preostalim kesicama da bude prvi zalepljen.

ps. Nema Olica, ali su tu 4 bosanca i brat Shaqiri. Sad je dilema Dzeko, Zvjezdan ili Shaqiri :)

Edited by Bane5

Album je ocajan, razocaran sam...ako ne kupis kesice pojma nemas ko je od igraca u albumu. Na slicici pise ime, prezime, datum, visina, tezina, klub I slicica pozicije na kojoj igra a ne u samom albumu..bas ocaj.Panini se u grobu prevrce

Ništa gluplje od ovog što u albumu ne pišu imena igrača, treba u pasulj da gledam ko mi fali :isuse: Nisam kupio novine nego dobio album od kolege koji je kupio nekoliko primeraka Novosti :D U prvoj kesici Baloteli od poznatijih..

Плус одвратно шарено. Што не ураде ретро да се зезну. Људи нека вам је са срећом ја то задовољсрво немам.

Stvar navike. ja sam uvek i tražio po brojevima

Увек по сликама. Никад по бројевима.  :s_c:

Stigle i slicice, prvi izvuceni Portugalci, SVI!

edit:
kodovi za virtuelni su samo na grbovima, bar kod mene.

Edited by Feindouno

vjerovatno ce kod moci da se iskoristi samo jednom. u prevodu, sacuvaj i ne daj nikom. meni se cini da mi koji ne popunjavamo pravi necemo moci da popunjavamo ni virtuelni.

aj nek jos neko smara radisu da napravi pdf za sp.

Moci cete i vi koji ne popunjavate pravi da popunjavate virtuelni. Secas se da se prosli put svaki dan dobijalo po par slicica na virtuelnom? Tako ce biti i sada. Jedino sto ako imas kodove, za svaki kod dobijes jos po dodatnih 5 virtuelnih slicica.

Naaa ko sad laze :ph34r: , nisam pri albumu da proverim?

Mislim da je Renegade ono napisao pre nego sto je video album, posto nije znao ni tacan broj slicica, a moglo se ocekivati da budu i te Coca-Cola gluposti. Nema ih.

Kupio deset Vecernjih novosti ... Sto se tice albuma , mislim da se gospodin Panini prevrce u grobu ... Ladno nema osnovnih podataka o igracu ?! Papir katastrofa , cisto sumnjam da ce izdrzati uz sve mere predustroznosti ...

Album je katastrofa. Poredim ovo sa Italijom 1990.

:isuse:

Ne vidim po cemu bi ga uporedio sa albumom iz 1990? Taj album je mozda I poslednji koji je nesto valjao a sve posle toga je samo gore. Iskreno mi je zao sto sam kupio ovo ali cenim zbog tradicije pa neka stoji u arhivi.