July 3, 20186 yr Dodali su neke nove sličice za skupljanje u online album, samo što to izgleda više nikog ne zanima.
January 27, 20205 yr Izašao Panini's Football 2020 Premier League. Prilično je odličan, uz puno statistike, teksta, ali i vizuelnog dopadanja.
January 27, 20205 yr Ja kupio danaske. Doduše, na toj trafici je bio stigao samo album, kaže, sličice još nisu.
March 24, 20214 yr Nema šanse da krenu dok se i zvanično ne odredi domaćin, glasine su da će ipak biti samo Engleska, a ne 12 zemalja kao što je prethodno najavljivano. Inače, i ja jedva čekam.
April 2, 20214 yr izasao album u zurnalu 40 kinti. ovako je 200. kesica 80 [emoji28]Sent from my STF-L09 using Tapatalk
April 2, 20214 yr Super vest, nadam se da je kvalitet "običnog" albuma na višem nivou nego prošli put.
April 2, 20214 yr Meni svejedno, ionako još nisam podigao onih 100e što mi je Vučić uplatio, taman kuća časti.
April 2, 20214 yr mnogo se tesko odlepljuju slicice... i jebale ih one na pola. i nema gde da se upisuju rezultati u albumu, kao ni datuma mecevaSent from my STF-L09 using Tapatalk
April 2, 20214 yr Valjda zato sto jos uvek nije izasao raspored, tj. ne zna se gde ce se igrati utakmice. Ideja je bila ono u vise zemalja, ali sad zbog pandemije ce verovatno da gurnu sve u Englesku.