Renegade Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Imam Iska ako te mrzi da ga čekaš na public. Link to comment
MocaVukotic Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 iskaj iska! levi, nagrada je da daunlouduješ album i onda ga tako imaš na kompu. šta bi ti jbt? u onih 50 sigurno nećeš biti... Link to comment
MocaVukotic Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 apropo tih nagrada, album se skuplja da bi skupljao, kakve sad nagrade. mislim, uvek je bilo nekih kao nagrada, ali ne sećam se da je neko skupljao zbog nagrada. to skupljanje albuma, da se filmski izrazim, je klasičan mekgafin. na kraju ti kao skupiš album, i ono anti klimaks te pukne, prosto ti žao što je gotovo. nači nije što si ga popunio, nego kroz kakve si sve avanture prolazio dok si popunjavao (to kad si dete, naravno). na kraju ga popuniš i staviš u fioku. ok šta sad... Link to comment
levi Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 (edited) ma naravno, zato sam se i smorio što sam popunio mada bilo je i nagrada, ja dobio videorekorder™ za popunjen album Komandant Mark, u 3. razredu doduše pisali smo i neke sastave, nije bilo ko pre popuni za Italiju 90 je bila lopta, za svakog ko pošalje gomilu praznih kesica Edited April 4, 2018 by levi Link to comment
goofs Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Ja sam za Životinjsko carstvo dobio paket slatkiša Link to comment
renne Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 26 minutes ago, goofs said: Ja sam za Životinjsko carstvo dobio paket slatkiša i slatiške i razne igračke Link to comment
levi Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 sad sam morao da prekopam 'fioku' sa starim albumima, pazi formula 1, Gilles Vilenueve, Alain Prost, Nelson Piquet.. to je verovatno prvo što sam skupljao panini - dečje novine gornji milanovac je imao simbolične nagrade za kolekcionare, lopte, torbe , majice, za 100 - 200-300 kesica. a ovo Komandant Mark je bio Dnevnik Novi Sad, neko ozbiljno pranje para, prva nagrada bio auto, 128-ca pa druga vikend u Njujorku, treća video, pa televizori, muzički stubovi, fotoaparati.. Link to comment
MocaVukotic Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 F1 ako se ne varam 80 je prvi koji sam skupljao. slike staza su bile isečene po liniji staze, sećam se didijea pironija u ferariju, delovao mi je ko najveća faca, i matori fitipaldi naravno. Link to comment
John Coltrane Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 Za slanje praznih kesica sam od Italia 90 dobio zidni sad u obliku 16m sa maskotom i klatnom u obliku lopte, a za nasu ligu 90/91 sam dobio onu odvratnu gumenu bubamaru (zvali smo je specijalka). Link to comment
levi Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 36 minutes ago, MocaVukotic said: F1 ako se ne varam 80 je prvi koji sam skupljao to je taj Spoiler Link to comment
MocaVukotic Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 hvala! da, džodi šekter i vilnev u ferariju, pironi je verovatno još bio u ližijeu. šekter je bio aktuelni šampion, poslednji ferarijev šampion za narednih 20 godina, dok nije došao šumi. što znači da je te 1980. titulu osvojio alan jones. ja sam dec. 1974, da li je moguće da sam to skupljao sa nepunih 6 godina. brate... Link to comment
levi Posted April 4, 2018 Share Posted April 4, 2018 (edited) meni je još čudnije jer sam te sezone napunio 4 god. očigledno je ćale skupljao, a izvlačio se na mene mada ovaj fitipaldi logo izgleda kao da sam ga ja lepio Edited April 4, 2018 by levi Link to comment
John Coltrane Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Treba mi grb S.Arabije i golman Paname, ako neko ima. Link to comment
Jozef K. Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Imam i ja taj album formule.Nisam kupio Novosti i uopšte mi se ne skupljaju sličice. Baš su preterali sa cenom. Link to comment
Milosh76 Posted April 6, 2018 Share Posted April 6, 2018 Pozdrav sa Malte iz Panini prodavnice. Ovde je kesica 0.9 evra Link to comment
Recommended Posts