April 1, 20169 yr mogu da se iskoriste samo jednom. ako si ih ukucao, pa onda preneo ovde, dzaba si to radio. Edited April 1, 20169 yr by MocaVukotic
April 1, 20169 yr Jos kodova: SXSX-21BN-S13K S8X8-R1SR-K1UF SIU3-W1MM-42EK SRUW-W1F4-M2IM SQJV-W1F4-M2IM
April 2, 20169 yr mogu da se iskoriste samo jednom. ako si ih ukucao, pa onda preneo ovde, dzaba si to radio. nisam, nemam pojma cemu sluze a vidim da treba :)
April 2, 20169 yr E, zato sledeći put kad kad budeš kačio onoliko kodova ;) , razvuci na tri četiri posta, da ne uzme sve samo jedan... I još neće da se prijavi ko je...
April 2, 20169 yr Meni treba Djidji za celendz u virtuelnom :) Jel svi imamo iste celendze ili se razlikuje po takmicarima, sto bi bilo logicnije...
April 2, 20169 yr Svi imamo iste, sad je aktuelan drugi gde skupljas 5 najstarijih. Obecano Calaveri, ako se javi da je nasao u medjuvremenu ostavicu tebi.
April 2, 20169 yr Calavero javi se za Djidjija. evo me sad na cetu, za menjanje imam: lopta (opet!) varane clyne lewandowski srna insigne grb rumunije dzyuba (rus) olsson i ekdal (swe) stavio sam citav stack na menjazu u grupi, ti izaberi nesto od ovoga ako hoces. Edited April 2, 20169 yr by Calavera