RoccoBArocco Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Idealan je dan, zaista ne znam zasto se ne bi nasli? :) Link to comment
ducca Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Jbg, ja sam u nekoj guzvi na poslu, nemam pojma kad cu stici kuci tako da ne bih da se prijavljujem pa da ispalim...ako se kojim cudom skupite, moguce je da se pojavim. Ali kako vidim - mrka kapa. Link to comment
Venom Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Izmedju ostalog i jer ja zaboravim da pogledam svaku sredu jutro i ne ponesem stvari sa sobom. Mozda je malo rano, ali da li se mozda planira neki basket za vikend ili sledecu nedelju, i gde? Ako nije problem, pridruzio bih se za par partija.Obecavam da necu da smetam, znam skoro sva pravila kosarke i trazim faul samo kad promasim sut.Nije problem, ali samo ako pri sutu na vreme kazesh da kosh vazi. Igramo svaki vikend (subota) kad se moze, a prognoza izgleda dobro za ovu nedelju, jer najavljuju kishu. Link to comment
ducca Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Za subotu w2u najavljuje 37 stepeni i neke pljuskove kasno popodne...Nedelja stabilno.(Ovaj topik ladno moze da se splituje u "vremenska prognoza za narednih 5 dana") Link to comment
Venom Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Meni je nedelja ipak nemoguca. Ja sam za sjutra, dodjavola s kishom. Poshto najavljuju pakao, nema smisla pre 18h. Link to comment
kovik Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 Ja sam verovatno out ovaj vikend. Link to comment
Vasilij Zajcev Posted July 17, 2009 Author Share Posted July 17, 2009 javite ako ima neka ladovina, da parkiram kolica i drkam vas uz ladno pivo Link to comment
MachineGunEtiquette Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 Ja u nedilju putujen, danas bi moga... enivan? Link to comment
ducca Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Neko mozda za 1 last minute u Alasu npr, 8 o klok? Link to comment
Recommended Posts