Teixeira Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 I ko je najbolji basketaš među forumašima?chovek koji ima najvishe mrznje prema lebronu ;)
ducca Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 E jebi ga, jedan jedini put sam SPRECEN da dodjem i vi napravite jebenu paradu, sa vatrometom i cheerlidersicama. Fali jos samo Djuricko da otpeva himnu i KalEnic u prvom redu.Ja sam definitivno off, da je posle 5 pa bih mozda i uspeo da se uglavim...
Mister No Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 chovek koji ima najvishe mrznje prema lebronu ;)Sad si mi dao širok dijapazon ali nekako sam večeras u "I'm feelin lucky" modu, pa ću da pogađam: Venom?
Mister No Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 (edited) edit: dupli post Edited June 12, 2009 by Mister No
Teixeira Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Sad si mi dao širok dijapazon ali nekako sam večeras u "I'm feelin lucky" modu, pa ću da pogađam: Venom? bejzbolski recheno, udarash 1.000 :D
kovik Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 (edited) Dućo, sačuvaćemo ti jednu čilidesicu i pola bele vešalice. U gepeku. Edited June 12, 2009 by kovik
ducca Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dućo, sačuvaćemo ti jednu čilidesicu i pola bele vešalice. U gepeku.Ako je eventualno karavan u pitanju, onda moze, nemam sta da izgubim jbg...
Venom Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ja iskreno nemam pojma gde treba da dodjem :D. Jel hoce neko sa mnom od neke tachke, tipa sajam, SC i sl ?
Vasilij Zajcev Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 bem te smotanog, kad moram pred ovim natovcem da otkrivam polozaj ...crveni krstic je mesto sastanka, zute zone obelezavaju terene. got it?za ove koji prvi put dolaze, ja sam dvometras apolonske spoljasnosti i ramenima slicnim Dvajtu Hauardu. naravno, bicu u opremi za basket, a za svaki slucaj cu drzati i crveni karanfil. ako ne uspem da ga vezem negde u bloku, nemojte da vas zbunjuje gimp u koznom kombinezonu koga drzim na kratkom lancu. to je Kovik
MachineGunEtiquette Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Je l' istina da su neki radovi na petljama, pa da zbog toga autobusi ne staju na tim stanicama?
Vasilij Zajcev Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 (edited) uh da, na to sam zaboravio, bili su jos ti radovi nocas kad sam se vratio gajbi...ajmo ovako: ja sad izlazim, ako se ne javim do termina (15h) busevi ne staju, izadji na prvoj sledecoj. ako se situacija popravila sibnucu post sa moba..blizu su ti i trandze do buvljaka...Venome, ne zajebavaj se! dok se ti segacis, gomile forumasica skida mapu i rasporedjuje se po okolnim parkovima...edit: samo da pohvalim danasnji basket, nije sto je kod mene u kraju i sto ste mi dali 2500din za termin, nego stvarno tako mislim. ja kao svedok naseg postojanja mogu da primetim kolektivni napredak i sve ozbiljniju igru. jos jednom se dokazalo da se po terenima u blokovima desavaju potezi koji ne zaostaju onima sa Venice beach-a. takodje, brojne devojke oko terena su dokaz da 10 izvajanih muskih torzoa, preznojenih na popodnevnom junskom suncu, mogu da budu zanimljiviji nego li blejanje sa kojekakvim sponzorima po splavovimakao sto to Kovik, najmuskulantniji od njih, danas zapeva: mladici borovi, devojke jele... Edited June 13, 2009 by Vasilij Zajcev
pacey defender Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 (edited) danas je objektivna novobeogradska publika imala prilike da vidi fin basket. nas desetorica, od toga dvojica neforumasa. snage za 5na5 bez izmena nije bilo ni u jacim danima, tako da smo tu opciju odmah odbacili.trece poluvreme sprovedeno na travi pokraj istog terena. pivo s rozi.edit> forumska ekipa upoznala buducu vedetu NBG terena, trecih poluvremena i nocnih provoda - 1 Vuka! Edited June 13, 2009 by pacey defender
Vasilij Zajcev Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 forumska ekipa upoznala buducu vedetu NBG terena, trecih poluvremena i nocnih provoda - 1 Vuka!los mu je to termit, obicno radi s tegovima do podne, a u ovo vreme ruca; malo mi bilo bezveze kad je s onako teskim nogama pokusavao ona teska kucanja. sve da vas impresionira..
Vasilij Zajcev Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 (edited) bem ti server Edited June 13, 2009 by Vasilij Zajcev
Recommended Posts